Τεχνολογία «ΔΙΑΒΑΖΕΙ» τι ιδεολογία έχεις – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ «ΣΕΙΣΜΟΣ» με την είδηση, διέγραψαν το ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες εξελίξεις με την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ερευνητές στην Κίνα αναπτύσσουν τεχνολογία που χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου με τεχνητή νοημοσύνη για να προσδιορίσει την πίστη ενός πολίτη στο «κόμμα» και την υποτέλειά του στην πλύση εγκεφάλου του κράτους.

Δεν είναι φάρσα!!!

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Hefei Comprehensive Science Center, το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε, έδειξε ότι οι ερευνητές χρησιμοποιούν τέτοια τεχνολογία για να «διακρίνουν το επίπεδο αποδοχής της ιδεολογικής και πολιτικής εκπαίδευσης».

«Τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος μπορούν στη συνέχεια να αξιολογηθούν στα επίπεδα της «αποφασιστικότητας να είναι ευγνώμονες προς το κόμμα, να ακούσουν το κόμμα και να ακολουθήσουν το κόμμα», αναφέρει η Telegraph.

Αφού έλαβε αρνητικό πρόσημο, το βίντεο αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο του ινστιτούτου και οι Κινέζοι λογοκριτές άρχισαν να καθαρίζουν κάθε αναφορά του από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Το βίντεο έδειξε έναν ερευνητή να βλέπει περιεχόμενο που εξυμνεί το ΚΚΚ σε μια οθόνη τηλεόρασης καθώς τα βιομετρικά δεδομένα του προσώπου, οι ηλεκτρικές αποκρίσεις του δέρματος και οι πληροφορίες σήματος του εγκεφάλου του συλλέγονται από το πρόγραμμα AI», γράφει ο Will Henney.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το πρόγραμμα κατατάσσουν στη συνέχεια την «μαθησιακή προσοχή» και την «συναισθηματική ταύτιση» ενός ατόμου, καθορίζοντας έτσι εάν χρειάζεται περαιτέρω επανεκπαίδευση προκειμένου να εμφανιστεί το κατάλληλο επίπεδο υποστήριξης προς την κυβέρνηση.

Είναι πάρα πολύ πιθανό, οι διεθνιστές τεχνοκράτες στην Δύση να τρίβουν τα χέρια τους με την προοπτική κάποια μέρα να ξεκινήσουν παρόμοια προγράμματα υπό το πρόσχημα ενός νέου κοινωνικού πιστωτικού σκορ υπακοής στα υγειονομικά μέτρα και στην ιδεολογία που πρεσβεύει το κράτος.

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί