• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΤΑΙΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Η αλήθεια! Γιατί πήγε η αστυνομία – Ποια ταινία είχαν απαγορεύσει οι αριστεροί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑΙΝΙΑ ΤΖΟΚΕΡ: Η αλήθεια! Γιατί πήγε η αστυνομία – Ποια ταινία είχαν απαγορεύσει οι αριστεροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με αποκαλύψεις στην τηλεόραση...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 

Στελέχη ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής ήταν, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Πολιτισμού, αυτά που ενημέρωσαν τις υπαλλήλους του ΥΠΠΟ για την παρουσία ανήλικων σε κινηματογράφους που πρόβαλαν την ταινία Joker, το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Επιπλέον, κύκλοι του υπ. Πολιτισμού απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram σχετικά με τους ελέγχους και ειδικότερα για τα όσα υποστηρίζει περί «εντολής λειτουργών του υπ. Πολιτισμού» επισημαίνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός «ξέχασε να πει ποιοι ήταν αυτοί οι λειτουργοί που ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας».

Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο, η υπάλληλος που έκανε τον έλεγχο κατέθεσε ενόρκως στην αστυνομία ότι πρώτα «ενημέρωσε την αρμόδια τμηματάρχη και με τη σύμφωνη γνώμη της διευθύντριας».

Ποια ήταν η τμηματάρχης;

Η τμηματάρχης, σημειώνουν από το ΥΠΠΟ, είναι η κυρία Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, η νύφη του πρώην υφυπουργού – επί ΣΥΡΙΖΑ – στο υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστα Στρατή.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν, ακόμα, ότι την υπηρεσιακή ταυτότητα της υπαλλήλου που της δίνει την ιδιότητα του μέλους της γνωμοδοτικής επιτροπής για την κατάταξη των ταινιών, βάσει της οποίας υπερέβη τις αρμοδιότητες της με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Αλεξομανωλακη, υπογράφει η γενική γραμματέας επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη.

Τα προαναφερθέντα επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο βουλευτής της κυβέρνησης, αφού πρώτα μίλησε για «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς που ψάχνει πάτημα για να εκδηλωθεί» κατονόμασε τις δύο κυρίες, που έκαναν την καταγγελία ως «συριζαίες», ενώ την ίδια ώρα, όπως συμπλήρωσε, κατηγορούν την Νέα Δημοκρατία και το Κράτος της Δεξιάς για όλο αυτό.

Ο κ. Μπογδάνος τάχθηκε κατά της χρησιμοποίησης των αστυνομικών  δυνάμεων για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ θύμισε πως το 1985 είχε απαγορευθεί από την αριστερόστροφη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ταινία «Ελένη», η οποία εξιστορούσε τα εγκλήματα των Κομμουνιστών στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟ pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •