Τα ΜΜΕ στην υπηρεσία της κυβέρνησης – Βολές κατά του Μητσοτάκη

Τις τελευταίες ημέρες, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, που η Ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να δωρίσει το όνομα στα Σκόπια, τα περισσότερα ΜΜΕ Ελληνικά και ξένα «χτυπάνε» όπως μπορούν τον κ.Μητσοτάκη.

Ο Γερμανικός τύπος αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα και ρίχνει πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα περισσότερα Ελληνικά ΜΜΕ έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πρόεδρο της ΝΔ. Γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ακροδεξιό τον κ.Μητσοτάκη, επειδή δεν επιθυμεί να παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο Τσίπρας έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ αλλά και γενικότερα της Νέας Τάξης. Αυτή την στιγμή, όλοι προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν την Νέα Δημοκρατία, η οποία πήρε ξεκάθαρα στάση κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Όπως όλα δείχνουν, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, το ξεπούλημα της Ιστορίας μας θα προχωρήσει. Οι Έλληνες πολίτες δυστυχώς τώρα θα καταλάβουν τι σημαίνει να κάνει κανείς λάθος πολιτικές επιλογές.
Η Ελλάδα που γνωρίζαμε, τελείωσε τώρα όλοι θα ζούμε στην Νέα Ελλάδα όπως πολύ χαρακτηριστικά λένε οι ξένοι, μετά από την «διπλωματική» επιτυχία Τσίπρα-Κοτζιά στο θέμα του Σκοπιανού.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, είναι ένα ακροδεξιό κόμμα σύμφωνα με αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ακροδεξιό επειδή δεν συμφωνεί με την παράδοση του ονόματος.

Δυστυχώς οι πολίτες της χώρας, παρακολουθούν άναυδοι και μουδιασμένοι τα όσα συμβαίνουν. Πρέπει να σημειωθεί όμως το εξής:

Όλα μα όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χρόνια πριν βρεθούν σε θέση εξουσίας δήλωναν ανοιχτά ότι επιθυμούν να «λύσουν» το Σκοπιανό ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, με τον δικό τους Αριστερό τρόπο.

ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu