• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα λόγια της Χίλαρι Κλίντον γίνονται πράξη στα ελληνικά σχολεία – «Συναγερμός» στην χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λόγια της Χίλαρι Κλίντον γίνονται πράξη στα ελληνικά σχολεία – «Συναγερμός» στην χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο οι γονείς έχουν το αντίδοτο...

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Τρεις ανήλικοι μαθητές φέρονται ως οι δράστες της επίθεσης με μολότοφ σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Αυτό μάθαμε, διαβάζοντας τα μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για δύο μαθητές γυμνασίου, ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα, καθώς και για έναν 17χρονο μαθητή λυκείου!

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Όσον αφορά τα αίτια της επίθεσης στο σχολικό συγκρότημα, εξακολουθούν να παραμένουν υπό διερεύνηση.

Όλο και περισσότεροι νέοι εντάσσονται στις δυνάμεις της νύχτας, στα «τάγματα» δηλαδή των αριστεριστών κουκουλοφόρων, μιας και η ρίψη μολότοφ είναι δική τους πρακτική.

Στην Ελλάδα λοιπόν έχουμε τις συμμορίες των παράνομων μεταναστών (εγκληματικότητα) και των κουκουλοφόρων αριστεριστών… «ακτιβιστών» (ιδεολογική πάλη, καλή «συμμορία» σύμφωνα με την Χίλαρι, τα «παιδιά» σύμφωνα με την προηγούμεννη κυβέρνηση της Αριστεράς).

Στο μυαλό μας έρχονται αβίαστα τα λόγια της αντιπάλου του δεξιού Ντόναλντ Τραμπ και εκπροσώπους του αριστερού Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε δηλώσει «ότι το να ανήκει κάποιος σε μια συμμορία είναι σαν να ανήκει σε μια οικογένεια».

Εμείς την μοναδική οικογένεια που γνωρίζουμε είναι αυτή στο σπίτι μας. Τα λόγια της Χίλαρι φαίνεται πως γίνονται πράξη σε όλον τον πλανήτη και δη στην Ελλάδα.

Πολλοί νέοι, νιώθοντας παραμελημένοι στο οικογενειακό τους περιβάλλον, αναζητούν την προσοχή σε τέτοιου είδους επιθέσεις, όπως στην Πάτρα, εντασσόμενοι, προφανώς, σε «συμμορίες κουκουλοφόρων», οι οποίες οδηγούν σε σκοτεινά μονοπάτια, ειδικά όταν γίνονται αναφορά στα «χείλια» μίας εκ των πιο φανατικών υποστηρικτριών της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης (υψηλοί φόροι, Κράτος-Δυνάστης, πολυπολιτισμικότητα, ανοιχτά σύνορα κτλ.).

ΦΩΤΟ eurokinissi