Τα έχουμε δει ΟΛΑ: Πολιτική ορθότητα και στην…πληροφορική

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο πλανήτης έχει πιάσει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα!

Σε συνέδριο πληροφορικής στην Δρέσδη που σαν θέμα είχε την χρήση της γλώσσας προγραμματισμού PHP, έγινε κάτι που πραγματικά μας ξεπερνάει.

Αυτοαποκαλούμενος αναρχικός-προγραμματιστής, έκανε το εξής σχόλιο:

Στο φετινό συνέδριο PHP CE, από ότι φάνηκε υπήρχαν πολλοί λευκοί άνδρες. ΝΤΡΟΠΗ! Έχουμε 2019, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Αυτό το σχόλιο το έκανε ο Karl L Hughes. Το σχόλιο έγινε viral.

Ο πλανήτης εκπέμπει SOS! Όχι δεν το λέμε για την κλιματική αλλαγή, αλλά για την κοινωνική. Οι κοινωνίες μεταλλάχτηκαν. Η προπαγάνδα της Παγκοσμιοποίησης, σε κάποιους τόπους, έπιασε τόπο.

Μπορούμε να βγάλουμε ένα γενικό συμπέρασμα, από αυτό που έγινε με το συνέδριο της πληροφορικής. Η πολιτική ορθότητα κυβερνά τα μυαλά πολλών ανθρώπων. Χάθηκε η πραγματική ουσία. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει σοβαρό θέμα ΕΔΩ!

Έχουμε 2019 μ.χ και όμως κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν σθεναρά καθετί αναχρονιστικό που «φοράει» τον μανδύα του προοδευτισμού. Δεν λέει ο κόσμος πλέον ότι πρέπει να προβάλουμε αυτόν που αριστεύει και ξεχωρίζει από το πλήθος, αλλά αυτόν που δεν ξόδεψε καθόλου ενέργεια, προκειμένου να ολοκληρώσει κάποιο έργο.

Πιο συγκεκριμένα: Οι αναρχικοί-προγραμματιστές δεν κοιτάνε ποιος γράφει τον καλύτερο κώδικα, αλλά αν στα διάφορα συνέδρια συμμετέχουν όλα τα φύλα. Δηλαδή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συμμετέχουν όλοι είτε το αξίζουν, είτε όχι. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά ρατσιστική.

Πηγή εικόνας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...