ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΣΑ! Η κυβέρνηση «απαγόρευσε» παράσταση του Τσαϊκόφσκι – Πογκρόμ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ρωσικής ΤΕΧΝΗΣ, vid

Ημέρες Αγιατολάχ στην Ελλάδα!!! Ξεφτιλίστηκαν!!! Τι άλλο παίρνει σειρά;;;

Σε μια ακόμη παρανοϊκή είδηση που πηγάζει από την αντιρωσική υστερία της ελληνικής κυβέρνησης και των υπολοίπων διεθνιστικών χωρών, ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, εκδίδουν… «διώξεις» κατά Ρώσων καλλιτεχνών.

Κύμα οργής «σαρώνει» τα μέσα κοινωνικού δικτύου – και δικαιολογημένα – με την πρωτοφανή και απόλυτα σκοταδιστική απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού να απαγορεύσει την μετάδοση της «Λίμνης των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι.

Θύμα της σκοταδιστικής λύσσας έπεσε λοιπόν ακόμα και ένας από τους «ογκόλιθους» της παγκόσμιας μουσικής, ο Τσαϊκόφσκι, όταν σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Φιλαρμονική του Ζάγκρεμπ αφαίρεσε δύο από τα τρία έργα του Τσαϊκόφσκι που θα ερμήνευε σε συναυλία της, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους ΝΑΖΙ της Ουκρανίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, και χρησιμοποιώντας ως αφορμή την απόφαση της ΕΕ να απομονώσει τη Ρωσία σε όλα τα επίπεδα, και η Ελληνίδα υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποφάσισε την ακύρωση της μετάδοσης της «Λίμνης των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι που θα μεταδιδόταν ζωντανά από την Μόσχα στο Μέγαρο Μουσικής, την Κυριακή 6 Μαρτίου.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί