«Σεξ αντί για ενοίκιο» – Σοκαριστική έρευνα του ΒΒC

Ιδιοκτήτες σπιτιών οι οποίοι απαιτούσαν σεξ, προκειμένου να παραχωρήσουν ένα δωρεάν διαμέρισμα σε πολύ νεότερες ενοικιάστριες, αποκαλύφθηκαν στη Βρετανία.

 

Οι δύο άντρες από το Μπρίστολ «προσέφεραν» δωρεάν στέγη, πλήρωναν τους λογαριασμούς του σπιτιού, ενώ εμφανίζονταν να καλύπτουν και άλλα έξοδα, με αντάλλαγμα σεξουαλική συνεύρεση με μια αρκετά νεότερη γυναίκα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε με την μέθοδο της «κρυφής κάμερας» στην εκπομπή του BBC West Points.

Όμως αυτοί οι ιδιοκτήτες δεν είναι οι μόνοι… Σοκαριστική έρευνα στη Βρετανία έδειξε πως περίπου 250.000 γυναίκες έχουν δεχτεί την πρόταση για δωρεάν ή φθηνότερο νοίκι, με αντάλλαγμα σεξουαλικές υπηρεσίες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο ένας ιδιοκτήτης, ονόματι Μάικ, καταγράφηκε να λέει στην ρεπόρτερ που παρίστανε την υποψήφια ενοικιάστρια πως θα μπορούσε να έχει στη διάθεση της ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, αρκεί να είχε μια σχέση «φίλου με παροχές» (Friends with Benefits) μαζί του.   «Το δωμάτιο, το νοίκι, οι λογαριασμοί όλα πληρωμένα. Και μάλιστα θα σου δίνω και χαρτζιλίκι μια φορά την εβδομάδα, ώστε να ξέρεις πως κάποιος σε προσέχει» λέει ο Μαικ, χωρίς να ξέρει πως καταγράφεται από την κάμερα. Και πρόσθεσε πως «η παροχή θα είναι πως θα κοιμάσαι μαζί μου μια φορά την εβδομάδα».

Ο άλλος ιδιοκτήτης ανέφερε πως ο ενοικιαστής θα μπορούσε να πληρώνει μόνο μια στερλίνα το μήνα για το δικό του διαμέρισμα, αρκεί να προσέφερε σεξουαλικές υπηρεσίες.   «Ψάχνω για μια ενοικιάστρια, πιθανόν δε θα χρειάζεται να πληρώνει νοίκι, ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει. Απάντησε με μια φωτογραφία σου και γράψε λίγα πράγματα για σένα. Μερικές φορές δε θα θέλω τίποτα άλλο παρά να παίξω μαζί σου.

Μερικές φορές θα παίζουμε μαζί διαδικτυακά. Μερικές φορές θα παίζουμε παιχνίδια ρόλων. Μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα μείνεις ευχαριστημένη και πως δε θα είναι βαρετό».

Μια γυναικά που μίλησε στην εκπομπή ανέφερε πως της προσεφέρθη ένα δωρεάν διαμέρισμα αρκεί να κάνει σεξ με τον  συγκεκριμένο σπιτονοικοκύρη και τους φίλους του.    Σύμφωνα με την αστυνομία του Avon & Sommerset «είναι ανησυχητικό πως αυτές τις μέρες ο καθένας πιστεύει πως είναι αποδεκτό να διαφημίζει διαμονή σε αντάλλαγμα για σεξ». Η αστυνομία ζητά από οποιονδήποτε έχει τύχει παρόμοιας αντιμετώπισης να το καταγγείλει αμέσως.

Από lifo

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu