Ρομπότ του σεξ που θα μοιάζουν 100% με ανθρώπους

Κινέζικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή «ρομπότ του σεξ» πρόκειται να αναπτύξει κούκλα με τεχνητή νοημοσύνη,

η οποία θα παράγεται με τη βοήθεια τρισδιάστατων εκτυπωτών και θα είναι απολύτως όμοια με άνθρωπο.

Ο Sam, διευθυντής μάρκετινγκ της DS Doll, μιλώντας στη Daily Star, αποκάλυψε ότι η κινεζική εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για την παραγωγή ρομπότ του σεξ που θα αποτελούν ακριβή αντίγραφα ανθρώπων καθώς το σώμα αυτών θα σκανάρεται με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού.

«Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής λειτουργεί εμφανίζοντας το σχήμα ενός συγκεκριμένου μέλους στο λογισμικό υπολογιστή και κατόπιν μεταφέρεται στον εκτυπωτή. Είναι επίσης συνδεδεμένος με τρισδιάστατο σκάνερ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σάρωση του σώματος ενός ανθρώπου καθώς και πρότυπων μελών για αντίγραφα. Αυτός ο τύπος τεχνολογίας είναι εξαιρετικός για τη δημιουργία νέων σωμάτων και προσώπων για κούκλες καθώς θα μπορούν να κατασκευάζονται από αληθινούς ανθρώπους», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ.

Ο ίδιος συνέχισε με λεπτομέρειες, σημειώνοντας ότι οι προγραμματιστές στην DS Doll χρησιμοποιούν 3D printers για να αυξήσουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής, κάτι που δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να δημιουργήσει μεγαλύτερο αριθμό από κούκλες του σεξ και να τις διαθέτει στην παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του μάρκετινγκ, η τεχνολογία είναι ικανή για την παραγωγή «100% όμοιων» μελών για την πρωτότυπη ρομποτική κούκλα. Τόνισε, επιπλέον, ότι η DS Doll μπορεί να δημιουργήσει μηχανές του σεξ με «καλή ομοιότητα» του ατόμου που προσπαθούν να αντιγράψουν, αν και θα πρέπει να έχουν λάβει την άδειά του για να το πράξουν.

«Η χρήση τρισδιάστατης εκτύπωσης βελτιστοποιεί τη διαδικασία κατασκευής περίπλοκων εξαρτημάτων για τα ρομπότ και σημαίνει ότι όλα τα μέρη θα είναι 100% πανομοιότυπα. Αυτό σημαίνει μικρότερη σπατάλη και μικρότερους χρόνους ανάπτυξης. Είναι αναπόφευκτο ότι αυτή η τεχνολογία θα αποτελέσει μεγάλο μέρος της παραγωγής ρομποτικών προϊόντων στο εγγύς μέλλον για τη DS Doll», πρόσθεσε.

Από Sputnik

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu