«Χυδαίες» επιθέσεις προπαγάνδας εναντίον του Τραμπ (Βίντεο)

Οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν.

Οι υποψήφιοι διεκδικούν μια θέση στο Κογκρέσο και αναμφισβήτητα οι ενδιάμεσες εκλογές, κατά μια έννοια αποτελούν δημοψήφισμα για την κυβέρνηση του Τραμπ.

Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν την προπαγάνδα κατά του Τραμπ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Brian Stelter, δήλωσε ότι υπάρχει….κενό ασφαλείας στις ΗΠΑ επειδή ο Τραμπ επιτίθεται στα media. Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και είπε ότι οι δημοσιογράφοι νιώθουν ότι απειλούνται από τον Τραμπ.

Σημείωση: Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, είχε δηλώσει ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν είναι άτομα ανάξια εμπιστοσύνης (αυτό, γιατί οι δύο πρόεδροι ακολουθούν δεξιόστροφη πολιτική και όχι αριστερόστροφη).

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί το εξής γεγονός:

Όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ (εξαίρεση το FOX news), θεωρούν φασίστα τον αμερικανό πρόεδρο και επιπλέον υποστηρίζουν ότι τα πράγματα στις ΗΠΑ ήταν καλύτερα επί Ομπάμα.

Μιλάμε για την απόλυτη προπαγάνδα. Οι άνθρωποι λένε ξεκάθαρα ότι υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς (Αντιπολίτευση, Νέα Τάξη).

Το παιχνίδι είναι πολύ «βρώμικο» και αυτό είναι ξεκάθαρο. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφερθεί το εξής:

Ο Τραμπ σε πολλές περιπτώσεις έχει επιτεθεί στα μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, γιατί πιστεύει ότι πολλές φορές λειτουργούν εναντίον του.

Υποτίθεται ότι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα τον στηρίζει αλλά αυτό δεν ισχύει 100%, αφού μέσα στο συγκεκριμένο κόμμα υπάρχουν άτομα που «καλοβλέπουν» τις αρχές της Νέας Τάξης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...