• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • «Πρωτοπορεί» ξανά η Ελλάδα: Πριν «στεγνώσει» το μελάνι από τις πανευρωπαϊκές οδηγίες, η χώρα μας κάνει το μεγάλο βήμα για το 5G (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Πρωτοπορεί» ξανά η Ελλάδα: Πριν «στεγνώσει» το μελάνι από τις πανευρωπαϊκές οδηγίες, η χώρα μας κάνει το μεγάλο βήμα για το 5G (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην χειρότερη στιγμή για την χώρα μας έρχεται άλλη μία πικρή δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου του el.gr για το Internet of Things, γνωστότερο σε όλους ως 5G.
Του Άρη Δημόπουλου

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τις προειδοποιήσεις μας για την πανευρωπαϊκή εξάπλωση του δικτύου 5G (Δείτε ΕΔΩ) και ήδη τα πρώτα βήματα έγιναν και στην χώρα μας και μάλιστα με περισσό ζήλο. 

Ο λόγος για την δημόσια δοκιμή του δικτύου 5G στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζωγράφου μέσω της Cosmote, όπου επιτεύχθηκαν live ταχύτητες πάνω από 12Gbps.

Μέσα από…πρωτοποριακές εφαρμογές που υλοποίησε σε συνεργασία με την Ericsson και τη Nokia, η COSMOTE παρουσίασε τις απεριόριστες δυνατότητες που φέρνουν τα δίκτυα 5G, στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Βασίλη Μαγκλάρα και τη Δήμαρχο Ζωγράφου, κα Τίνα Καφατσάκη, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ειδικότερα, η COSMOTE επέδειξε:

-εφαρμογή Internet of Skills για προσομοίωση ιατρικής επέμβασης από απόσταση μέσω μάσκας εικονικής πραγματικότητας (VR),

-ολογραφική μεταφορά (Hologram Transfer), όπου άνθρωποι που βρίσκονταν σε διαφορετικά σημεία συζητούσαν στον ίδιο χώρο, σε πραγματικό χρόνο,

-χρήση αυτοματισμών 5G real time και συνεργασία ρομποτικής για την ισορροπία μιας μπάλας,

-360° live feed σε ανάλυση 4Κ, μέσω εικονικής πραγματικότητας και
εκτέλεση πέναλτι σε πραγματικό χρόνο μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR).

 


Όλα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν το «τυρί στη φάκα» που για ακόμη μία φορά είναι έτοιμοι να πέσουν οι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη. 

Όλοι έτοιμοι να…απολαύσουν την «τεχνολογική πρόοδο». 

Με τι αντίτιμο όμως; 

Κανείς δεν υπολογίζει το δίκτυο 5G που εγείρει σοβαρούς κινδύνους τόσο για την υγεία των ανθρώπων όσο και για την 24ωρη παρακολούθησή τους από το «σύστημα».

Κανείς, παρά ελάχιστοι, δεν δίνουν σημασία στον τεράστιο κίνδυνο που βρίσκεται όχι προ των πυλών, αλλά σε λίγο καιρό μέσα στα ίδια μας τα σπίτια, αφού ακόμη και τα «έξυπνα έπιπλα» θα βρίσκονται διαρκώς συνδεδεμένα στο δίκτυο 5G.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω βίντεο. Μάθετε την αλήθεια και προστατευτείτε από τα όσα ήδη μας πλασάρουν ως «μεγάλες καινοτομίες». 

Το 5G (Ίντερνετ των Πραγμάτων) ήρθε για να μείνει, μαζί με την παγκόσμια δικτατορία του ελέγχου και του καταναγκασμού: 

 

 

  • 46
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...