Πως θα ήταν ο πλανήτης ΑΝ: Υπήρχε μόνο μια χώρα (Βίντεο)

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον πλανήτη!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Δεν υπάρχουν ιδεολογίες. Δεν υπάρχουν σύνορα.

Μετά από το τέλος του Β’Παγκοσμίου Πολέμου, οι ηγέτες, αποφάσισαν να προωθήσουν την δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, για να μην ξαναγίνει Πόλεμος. Επίσημα δεν καταργήθηκαν τα Κράτη, αλλά ανεπίσημα βλέπετε και μόνοι σας ότι πολλά Κράτη δεν παίρνουν τα ίδια αποφάσεις. Π.Χ η Ελλάδα εφάρμοσε Μνημόνια ψηφισμένα στα αγγλικά.

Αν λοιπόν καταργηθούν όλα τα Κράτη και δημιουργηθεί (και επίσημα) μια Παγκόσμια κυβέρνηση:

Ποιος θα είναι ο απόλυτος ηγέτης;

Στο προπαγανδιστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα ακούστε το εξής:

Αν δημιουργηθεί μια Παγκόσμια κυβέρνηση θα λυθούν τα προβλήματα της πείνας, των κοινωνικών ανισοτήτων αλλά και το πρόβλημα της…. Κλιματικής αλλαγής. Κανείς δεν μας λέει το αντίτιμο που θα πληρώσουμε όμως, γιατί τίποτα δεν είναι δωρεάν.

Ας συνεχίσουμε:

Αν υπήρχε Παγκόσμια κυβέρνηση δεν θα υπήρχαν λόγοι να γίνονται πόλεμοι. Και ναι και όχι!

Υπάρχουν δύο πόλοι εξουσίας: Από την μια πλευρά υπάρχει η Αριστερά και από την άλλη η Δεξιά. Αν οι δύο πόλοι δεν «τα βρουν» (πράγμα εύκολο, αφού εδώ και χιλιάδες χρόνια γίνονται πόλεμοι για ιδεολογικές διαφορές), ένας πόλεμος είναι σίγουρος. Αν τα βρουν, τα πράγματα αλλάζουν. Το δεύτερο μπορεί να συμβεί σχετικά εύκολα, επειδή αν η στρατιωτική τεχνολογία γίνει ακόμα πιο φονική, στο τέλος δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος επάνω στον πλανήτη, για να… κυβερνηθεί.

Αντικειμενικά αν το δει κανείς το θέμα, θα ήταν όμορφο αν όλοι οι άνθρωποι ήταν ενωμένοι. Είναι αλήθεια ότι οι πόλεμοι μας καταστρέφουν.

Επίσης είναι αλήθεια ότι το πρόβλημα της πείνας αγγίζει πολλούς συνανθρώπους και αν λυθεί, θα μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία, ΟΜΩΣ:

Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι ο απόλυτος ηγέτης, θα είναι σοφός, ευγενικός και καλός…άνθρωπος;

Το βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αλλά είναι προπαγανδιστικό:

Πηγή εικόνας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •