ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ! Ψηφιακοί άνθρωποι «ΥΠΗΡΕΤΕΣ»! Ήδη ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ αν θες – Ένας ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ «γεννιέται», vid

Μοιάζουν με εμάς αλλά δεν είναι άνθρωποι...

Και να λοιπόν που ο εικονικός κόσμος, ο οποίος θα προσφέρεται στους ανθρώπους ως εναλλακτική ζωή αυτής των περιορισμών και των ιών -με τα κατάλληλα εμφυτεύματα φυσικά, προκειμένου να μπορέσουν να δικτυωθούν σε αυτόν- είναι πραγματικότητα.

Τον ξεκίνησε το facebook και σήμερα ακολούθησε η Microsoft του γνωστού και μη εξαιρετέου.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα «καυτά» νέα σχετικά με το θέμα, καθώς ετοιμάζεται, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, ψηφιακό εργασιακό δυναμικό!

Ειδικότερα, η Soul Machines, μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, σχεδιάζει ψηφιακούς ανθρώπους με τεχνητή νοημοσύνη για την εξυπηρέτηση πελατών, διαφημιστικά βίντεο και εκπαίδευση. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, η εταιρεία έχει το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον με τον συνιδρυτή Greg Cross να λέει ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα “ψηφιακό εργατικό δυναμικό” για ένα πιθανό metaverse (ψηφιακό κόσμο).

Οι ψηφιακοί άνθρωποι της Soul Machines «τρέχουν» σε ένα σύστημα που ονομάζεται Humans OS 2.0. Πρόκειται για μια “Αυτόνομη Πλατφόρμα Κινουμένων Σχεδίων” με ψηφιακό εγκέφαλο, η οποία καθιστά εφικτό για την τεχνητή νοημοσύνη να μαθαίνει από τις αλληλεπιδράσεις της με πραγματικούς ανθρώπους. 

ΕΔΩ μπορείς να τους μιλήσεις κιόλας!!!

Ελπίζει ο Cross ως η τεχνητή νοημοσύνη θα δύναται να ικανοποιήσει τις μελλοντικές ανάγκες των ανθρώπων, εντός και εκτός του metaverse, μέχρι και να τους αντιγράψει, δημιουργώντας μια εικονική εκδοχή του εαυτού τους ή πολλαπλές δυνητικές βερσιόν της. 

Όπως αναφέρεται, τα αντίγραφα τους θα μπορούν να βγουν έξω και να κάνουν πράγματα για τους ίδιους του ανθρώπους, αποβαίνοντας κερδοφόρα τόσο για τους πολίτες όσο και για τις δουλειές τους, εξοικονομώντας τους χρόνο για να απασχοληθούν με κάτι άλλο ή ακόμα ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!!!

Μια νέα ταξική δομή ανθρώπων τεχνητής νοημοσύνης;;; Σε ποιό σημείο θα φτάσει η παρεμβατικότητά τους;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί