• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Παρουσιάζουν ΞΑΝΑ νεκρό τον Τραμπ και τις ΗΠΑ βυθισμένες στο χάος: Η θολοκουλτούρα της Νέας Τάξης στο μεγαλείο της (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάζουν ΞΑΝΑ νεκρό τον Τραμπ και τις ΗΠΑ βυθισμένες στο χάος: Η θολοκουλτούρα της Νέας Τάξης στο μεγαλείο της (ΦΩΤΟ)

Δεν πάει πολύς καιρός από την προκλητικότατη φωτογράφηση της «κωμικού» Kathy Griffin, η οποία υποτίθεται πως κρατούσε το ματωμένο κεφάλι του Αμερικανού προέδρου.
Του Άρη Δημόπουλου

Η θολοκουλτούρα ξαναχτύπησε στις ΗΠΑ, με στόχο -ποιον άλλον- την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά τον ρόλο προπαγανδιστή των ορέξεων της Νέας Τάξης έπαιξε ένα από τα διασημότερα ,για το είδος μουσικής που παίζει , ροκ συγκροτήματα στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για τους Pearl Jam, με τα μέλη του συγκροτήματος να έχουν μετατραπεί σε ένα «όχημα» πολιτικής προπαγάνδας υπέρ των Δημοκρατικών.

Έτσι, με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ να πλησιάζουν, το εν λόγω συγκρότημα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το παρακάτω του ποστ στο διαδίκτυο:

Στο παραπάνω ποστ η φωτογραφία του συγκροτήματος αποτυπώνει τις ΗΠΑ στο απόλυτο χάος, με το πτώμα του Ντόναλντ Τραμπ να κείτεται στην αυλή του φλεγόμενου Λευκού Οίκου. 

Η εικόνα του μπασίστα Jeff Ament και του εικονογράφου Bobby Brown χρησιμοποιήθηκε ως διαφημιστικό υλικό για τη συναυλία του Pearl Jam στο γήπεδο Grizzly-Washington, στη Μοντάνα τη Δευτέρα, μία συναυλία με έντονο το…πολιτικό περιεχόμενο.

Ευτυχώς οι αντιδράσεις για αυτό το απαράδεκτο ποστ ήταν άμεσες από χιλιάδες χρήστες των social media.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και φαν του συγκροτήματος με τις δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις ανά την υφήλιο εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το παραπάνω σκίτσο.

https://twitter.com/nu1ncaa/status/1029563863296077825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1029563863296077825&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F436014-pearl-jam-trump-poster%2F

Η ιδέα και μόνο της δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ προπαγανδίζεται όλο και πιο συχνά πλέον από πολλούς «καλοθελητές» της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ, την ώρα που ο πόλεμος δύο εντελώς διαφορετικών ιδεολογιών κλιμακώνεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. 

 

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...