• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πάρε κόσμε, ΔΩΡΕΑΝ παιδεία: Τι είδους άνθρωποι εκπαιδεύουν, τα παιδιά μας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρε κόσμε, ΔΩΡΕΑΝ παιδεία: Τι είδους άνθρωποι εκπαιδεύουν, τα παιδιά μας; (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διδάσκουν ή καλύτερα που εκπαιδεύουν τα παιδιά μας. Πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές, προωθούν την ιδεολογία τους στα μικρά παιδιά.

Μιλάμε δηλαδή, για μια τρομερή ιδεολογική κατήχηση, σε μικρή ηλικία μάλιστα, που το παιδί, δεν έχει αναπτύξει την προσωπικότητά του. Σε όλο τον κόσμο λοιπόν, οι άνθρωποι που στην ουσία μεγαλώνουν τα παιδιά μας, προωθούν την καταστροφή του Δυτικού πολιτισμού, τον οποίο θεωρούν καταπιεστικό και πατριαρχικό.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση: Δεν είναι όλοι οι καθηγητές το ίδιο, υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται, αλλά όσο και να μην το θέλουν, προωθούν την προπαγάνδα που έχουν τα σχολικά βιβλία. Ειδικά στην Ελλάδα, έχουμε το πρόβλημα της αλλαγής της Ιστορίας μας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα, που δεν θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο. (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!!

Προσοχή!!!!

Οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και δεν γνωρίζουν τι γίνεται εκεί. Η δήθεν δωρεάν παιδεία-εκπαίδευση , είναι το καλύτερο εργαλείο της Νέας Τάξης ή αν θέλετε της άρχουσας τάξης, η οποία προσπαθεί να ξεχαρβαλώσει τις αρχές της Παλιάς Τάξης (Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια).

Ειδικά μέσα στα Πανεπιστήμια, γίνεται το έλα να δεις. Υπάρχουν καθηγητές που κάνουν ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ κάποιου κόμματος και αυτό το γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα. Άλλωστε το έχουμε δει να συμβαίνει στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, πολλές φορές.

Οι γονείς με λίγα λόγια, πληρώνουν σχολικά βιβλία, τετράδια κλπ (ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ), φροντιστήρια γιατί το σύστημα εκπαίδευσης είναι ανεπαρκές, ενοίκια (όταν το παιδί μεγαλώνει και σπουδάζει σε άλλη πόλη, συνήθως) και όλα αυτά για να απορροφήσουν τα παιδιά την προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη εκμετάλλευση. Μας δουλεύουν αφού τους πληρώνουμε, για να μας κάνουν προπαγάνδα. Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι μέσα μας

Θέλουμε δεν θέλουμε, το σύστημα είναι αυτό. Είμαστε αναγκασμένοι να το ακολουθούμε, όμως; Όχι ακριβώς, είναι η απάντηση. Μπορούμε να κρατάμε μέσα μας διακριτά όρια και απλά να…..κάνουμε την δουλειά μας. Δεν είναι ανάγκη δηλαδή, να πάρουμε τα βουνά για να ηρεμήσουμε. Μπορούμε να ζούμε εντός των πόλεων και συγχρόνως εκτός, αφού όλα έχουν σχέση με το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Κανένας δεν μπορεί να φυλακίσει το πνεύμα μας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

Αξίζει να δείτε το βίντεο (με υπότιτλους) που ακολουθεί, το οποίο δεν είναι ελληνικό, αλλά σίγουρα θα σας δώσει να καταλάβετε πολλά πράγματα, τα οποία συναντάτε και εσείς στην καθημερινότητά σας.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.