Παγκόσμιε ηγέτη ΕΛΑ!!! Πρότυπο ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ η Ελλάδα – Την δείχνουν με το δάκτυλο! ΒΙΝΤΕΟ «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ»

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε! Από τις χειρότερες χώρες η Ελλάδα και ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΣΑ στον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!

Η Δημοσιογράφος Francoise Degois συντάκτης στην τηλεόραση του LCI και στο SudRadio, δοκιμιογράφος παίρνει ως ΧΕΙΡΙΣΤΟ παράδειγμα τα χουντικά μέτρα στην Ελλάδα:

«Η Ελλάδα επιβάλει 100€/το μήνα στους ανεμβολίαστους ! Μέσα σε ποιο κόσμο είμαστε για να δεχθούμε αυτό τον τύπο δικτατορίας! Ουσιαστικά αυτό το μέτρο αναγάγει σε δολοφόνους τους ανεμβολίαστους. Αυτό είναι ακόμη πιο τρομακτικό κι από τον ίδιο τον Covid19», αναφέρει και συνεχίζει:

 «Τι μας λένε; Ότι αυτή η παραλλαγή είναι ξεκάθαρα πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο θανατηφόρα και ότι φαίνεται πολύ λιγότερο σοβαρή απ’ την παραλλαγή Δέλτα.

Η Ιαπωνία ξανακλείνει, το Ισραήλ ξανακλείνει, η Μεγάλη Βρετανία ζητάει ελέγχους και η Πορτογαλία, και αυτό ξεπερνάει τα όρια, θα προχωρήσει σε μια μερική καραντίνα απ’ τις 2 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, μετά τις γιορτές, ό,τι έκανε δηλαδή η Ιταλία την περασμένη χρονιά, την ώρα που η Πορτογαλία έχει 90% εμβολιασμένα άτομα….

Αυτός ο covid πραγματικά αποκαλύπτει τους χειρότερους εαυτούς μας, τις πιο κάθετες τάσεις, τις πιο αυταρχικές τάσεις!!!!!!

Αλλά σε ποιον κόσμο βρισκόμαστε για να αποδεχτούμε αυτόν τον τύπο δικτατορίας;

Έτσι, επιδοκιμάζουμε τις καραντίνες, επιδοκιμάζουμε τα πρόστιμα, ενοχοποιούμε τους ανεμβολίαστους, εξηγούμε τελικά ότι είναι δολοφόνοι και καταστροφείς της ελευθερίας…

Ε λοιπόν αυτό το γενικό κίνημα που βλέπω να γεννάται στην κοινή γνώμη στην Ευρώπη και παντού στον πλανήτη, για μένα, αυτό το γενικό κίνημα είναι ακόμη πιο τρομακτικό από την ίδια την ασθένεια….»

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί