Ούτε να μιλήσουν δεν ξέρουν! Ο Βασιλακόπουλος μεγάλωσε την Ελλάδα κατά…μερικά εκατομμύρια – ΒΙΝΤΕΟ για κλάματα

Άλλα ήθελε να πει, άλλα εννοούσε και άλλα κατάλαβε ο μέσος τηλεθεατής.

Η ακρόαση των “τηλε-ειδικών” κάθε φορά αποδεικνύεται άθλος τόσο για το περιεχόμενο των λεγομένων τους όσο και για την πλήρη απουσία λογικής στις προτάσεις τους.

Πέρα από τη λογική ωστόσο αρκετοί φαίνεται ότι πάσχουν και από σύνταξη!

Τρανό παράδειγμα αποτέλεσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μιλώντας χθες στον “αέρα” του Mega έκανε ορισμένες…πράξεις για τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Αρχικά θα αφήσουμε τον ίδιο να μιλήσει στο παρακάτω απόσπασμα:

«Έχουμε 5 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν κάνει 3 δόσεις ΚΑΙ έχουμε και 7,3 εκατομμύρια που έχουν κάνει 2 δόσεις. Αν τα βάλετε ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα δείτε ότι θα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό τείχος ανοσίας. Το πρόβλημα της Ελλάδας πέρα από τις λεπτομέρειες είναι αυτή η μικρή ομάδα των 300χιλ. ανεμβολίαστων 60άρηδων και άνω».

Ακούγοντας προσεχτικά τον κ. Βασιλακόπουλο θα διαπιστώσει κανείς πως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει πάνω από 12 εκατομμύρια πολίτες που είναι εμβολιασμένοι με 2 και 3 δόσεις!!!

Αν συνυπολογίσουμε και το ότι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ πάντα, υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, τότε κάποιος που δεν έχει εικόνα του πληθυσμού της χώρας και άκουγε τον κ. Βασιλακόπουλο θα νόμιζε ότι η Ελλάδα έχει 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κατοίκους (αντί για κάτι περισσότερο από 10)!

Παραθέτουμε τα επίσημα στοιχεία έτσι όπως είναι αναρτημένα στο emvolio.gov.gr:

Εξ επίτηδες ή…λανθασμένα λόγω μη σωστής χρήσης της ελληνικής γλώσσας, ο καθ. Πνευμονολογίας, που θεωρεί υπεύθυνους τους 300χιλ. ανεμβολίαστους ηλικιωμένους για τους θανάτους από covid, φάνηκε να ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ τους εμβολιασθέντες με 2 δόσεις με τους τριπλά εμβολιασμένους κατοίκους.

Αυτό που ενδεχομένως εννοούσε αλλά δεν το διόρθωσε ποτέ είναι πως:

  • 7,3 εκατομμύρια είναι εμβολιασμένοι με 2 δόσεις ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ τα περίπου 5 εκατ. έχουν κάνει την αναμνηστική δόση

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί