• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ομιλία «βουτηγμένη» στο αίμα: Αυτοί δρομολογούν παγκόσμιες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία «βουτηγμένη» στο αίμα: Αυτοί δρομολογούν παγκόσμιες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα για πολιτική αλλαγή - Στρώνεται «πορφυρό» χαλί στον παγκόσμιο ηγέτη!!!

Είμαστε πλέον πεπεισμένοι. Πλησιάζουμε ή μάλλον βρισκόμαστε σε εποχές εξέλιξης γεγονότων, όπως τα αποκαλεί το ευρύ κοινό.

 Κατά την 77η Ετήσια Απονομή Χρυσής Σφαίρας, εκεί όπου όλοι οι ηθοποιοί-«πρότυπα» του Hollywood βρίσκονταν, μια ομιλία δείχνει σε όλους μας την νοοτροπία αλλά και τις εξελίξεις που επιδιώκεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς οι ηθοποιοί επηρεάζουν τις παγκόσμιας μάζες.

Η ηθοποιός, Michelle Williams, χρησιμοποιώντας το «ταλέντο» στην υποκριτική, αποκάλυψε… «συγκινημένη», εμμέσως πλην σαφώς, πως αν δεν είχε κάνει έκτρωση, δεν θα μπορούσε να λάβει το βραβείο, ενώ κάλεσε τις γυναίκες να ψηφίσουν διαφορετικά, ρίχνοντας προφανώς τον Ν.Τραμπ από την εξουσία, ώστε το Βαθύ Κράτος των Αριστερών στις ΗΠΑ να ανακτήσει τα ηνία από την Εθνική Δεξιά.

Η 39χρονη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όταν βάζεις στα χέρια κάποιας (την Χρυσή Σφαίρα), αναγνωρίζει τις επιλογές που έχει κάνει ως ηθοποιός. (…) Την εκπαίδευση, την εξάσκηση και την πολύωρη δουλεία της. Δεν θα ήμουν σε θέση να τα κάνω όλα αυτά, χωρίς να είχα επιστρατεύσει το δικαίωμα μιας γυναίκας να επιλέξει. Να επιλέξει πότε θα έχει παιδιά και με ποιόν».

Η ηθοποιός συνέχισε αναφέροντας πως οι γυναίκες είναι το μεγαλύτερο εκλογικό σώμα στις ΗΠΑ: «Ας κάνουμε την χώρα να μας μοιάζει περισσότερο».

Άραγε ποιες γυναίκες εννοεί; Όλες τις γυναίκες; Όχι, φυσικά, εννοεί τις «συντρόφισσες» φεμινίστριες όπως και εκείνη. Εκείνες που θέλουν να περάσουν στο άλλο άκρο και να φέρουν στις ΗΠΑ αλλά και στον πλανήτη μία ακραία αριστερή παγκόσμια κοινωνία, με τερματισμό της παραδοσιακής οικογένειας.

Η ομιλία της Williams είναι χαρακτηριστική. Μην ξεχνάμε πως οι καλλιτέχνες του Hollywood –και όχι μόνο- προωθούνται παντού ως πρότυπα και είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν τα πλήθη στην αποδοχή μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, με έναν ηγέτη στην κορυφή. Αυτόν και τις… ευσυγκίνητες «γυναίκες» του.