Οι ψευδαισθήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και ο διαφορετικός δρόμος (Βίντεο)

Σε όλο τον πλανήτη, αυτή την στιγμή κυριαρχεί ένα καταστροφικό κοινωνικό μοντέλο, το οποίο δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Εκατομμύρια άνθρωποι, περιμένουν να βρουν την δουλειά όχι των δικών τους ονείρων, αλλά (την δουλειά) των διασήμων. Μάλιστα, είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται να δημιουργήσουν οι ίδιοι την δικιά τους δουλειά.

Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα:

Όπως είδατε, οι μεγάλοι κερδισμένοι έβγαλαν λόγους που συγκινούν τους ακροατές. Είπαν για το πόσο χαρούμενοι είναι που κέρδισαν και για το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν. Ο κόσμος λοιπόν, όταν βλέπει αυτές τις σκηνές, αυτόματα κάνει τα όνειρα των διασήμων, δικά του.

Η ζωή όμως δεν είναι μια καλοστημένη τελετή Oscar και για αυτό τον λόγο, οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται όταν αντιμετωπίζουν τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους που επιτέλους παίρνουν το πτυχίο τους από κάποια σχολή.

Έχουν την εντύπωση ότι μπροστά τους ανοίγονται νέες ευκαιρίες και ότι όλα είναι ρόδινα ενώ δεν είναι. Όλοι έχετε ακούσει για τους άνεργους με τα πτυχία. Δεν είναι ψέμα ότι τα λεγόμενα Πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν προετοιμάζουν τους φοιτητές, για τα πραγματικά δεδομένα που θα συναντήσουν στην αγορά εργασίας.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν;

Εκείνοι που δεν δίνουν σημασία στην μάζα. Εκείνοι που πάντα ακολουθούν τον διαφορετικό δρόμο. Εκείνοι που δεν κάνουν αυτό που κάνουν όλοι. Με λίγα λόγια, εκείνοι που ξεχωρίζουν από το σύνολο.

Σημείωση

Αυτά τα άτομα δεν είναι αντικοινωνικά, ούτε κάνουν κάτι..τρελό, απλά έχουν την δική τους μέθοδο και δεν ακολουθούν τυφλά, τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί (στα αγγλικά):

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu