Οι παραισθήσεις της ψεύτικης ζωής μας

Καθώς τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών προσαρμόζονται ολοένα και πιο φανερά στην ζωή μας,

προσπαθούμε να επεξεργαστούμε τις παράλογες -και για πολλούς αντιφατικές πληροφορίες, όπως επίσης να αναλογιστούμε το μέγεθος της αλλοίωσης που έχουμε υποστεί.

Αυτοί που μας χειραγωγούν στοχεύουν στη διαμόρφωση της ψυχολογίας με ένα συγκεκριμένο σύνολο ελεγχόμενων σχεδίων που υπονομεύουν τη ανθρώπινη λογική. Όταν η αξιοπιστία ενός ατόμου υποτιμηθεί, ή διαψευστεί δεν μπορεί να διαφωνείτε ή να διαμαρτύρεστε. Όσο πιο έντονες είναι οι αντιρρήσεις, τόσο περισσότερη η υπονόμευση.

Τα καθημερινά πλέον τραγικά γεγονότα και οι ανατροπές των παγκοσμιοποιητών, συχνά δεν είναι προβλέψιμα, αλλά η γνώση των σχεδίων τους μας έγινε γνωστή από τον Δ. Λιακόπουλο . Αυτά που αναπόφευκτα έρχονται, μπορούν να μετακινήσουν τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία μας. Μην τα αγνοείτε, γιατί όλα συμβαίνουν στις μέρες μας !

Ας δούμε κάποια κείμενα από το βιβλίο της σειράς «Γιατί και πώς ζουν Ανάμεσά μας», του Δ. Λιακόπουλου (Επόμενη μέρα Mother Co. Μητρική Εταιρεία)

Μια θρησκεία κατάλληλη για τον Αντίχριστο

Βλέπουμε σήμερα τους απογόνους των αρχαίων θεών, τους Ραν μέσα στις επαύλεις και τα παλάτια τους, σε τέλεια συμφωνία με τα αρχαία χαρακτηριστικά τους, την αρχαία νοοτροπία τους, όταν έβλεπαν τους ανθρώπους σαν γκοΐμ, που σημαίνει καταναλώσιμος.
Η αρχαία Βαβυλωνιακή θρησκεία, είναι τώρα η θρησκεία της νέας εποχής, δεδομένου ότι, καμία άλλη θρησκεία δεν αποκαλύπτει τέτοιες αντίχριστες τάσεις. Παρέχει ένα ανθεκτικό δογματικό θεμέλιο, πάνω στο οποίο θα μπορούσε να στηριχθεί ένα σύστημα του Αντίχριστου.

Το δόγμα τους, το δόγμα της μίξης του καλού και του κακού, το δόγμα της εξαπάτησης, που λέει ότι πρέπει να κυλιστείς στην αμαρτία για να μεταβείς στην αρετή, το δόγμα της ένωσης καλού και κακού, το δόγμα του μπερδέματος του φωτός και του σκότους, είναι αυτό που χρησιμοποιούν στην πορεία τους προς την παγκόσμια διακυβέρνηση.

»Άνθρωπος δίγνωμος είναι ακατάστατος εν πάσαις ταις οδοίς αυτού» (Επιστολή Ιακώβου, κεφ. 1, στίχος 8)

»Πλησιάσατε εις τον Θεόν, και θέλει πλησιάσει εις εσάς. Καθαρίσατε τας χείρας σας αμαρτωλοί, και αγνίσατε τας καρδίας δίγνωμοι» (Επιστολή Ιακώβου, κεφάλαιο 4 στίχος 8)

Λίγοι σήμερα γνωρίζουν πραγματικά αυτό το δόγμα, ή υποπτεύονται την απίστευτη σατανική ενεργή δύναμη που παραμορφώνει και ακρωτηριάζει τα μυαλά των ανθρώπων. Ακόμα και υγιείς ερευνητές, που έχουν μελετήσει την παγκόσμια συνωμοσία για πολλά χρόνια, φαίνεται να αγνοούν αυτό το δόγμα και την παράξενη ικανότητά του να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να μετατρέπει το μυαλό των ανθρώπων σε χυλό. Πράγματι, όλοι βομβαρδιζόμαστε με αυτό το στυγερό δόγμα κάθε λεπτό, κάθε ημέρας που ξημερώνει και, ως εκ τούτου, η πλειοψηφία των κατοίκων της γης είναι υπνωτισμένη.

Οι εγκέφαλοι τους παραμένουν αδρανείς και σε κατάσταση λήθαργου. Είναι σαν θλιβεροί ασθενείς που έπεσαν σε κώμα στο νοσοκομείο, με τις αισθήσεις τους σε «αναμονή» και δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του καλού και του κακού. Ένα απλό παράδειγμα, που το έχετε βιώσει όλοι κατ’ επανάληψη, είναι το ότι οι συμπαθείς πρωταγωνιστές των κινηματογραφικών ταινιών , είναι όλοι παράνομοι και εγκληματίες «Ο καλός είναι κακός».

Το δόγμα του φιδιού, είναι ουσιαστικά το δόγμα του Διπλού Νου όπως το λένε οι Νεφελίμ και έχει εξαπατήσει και υπνωτίσει τους περισσότερους ανθρώπους που είναι απρόθυμοι και απόλυτα ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους από τις αδικίες και το κακό που τους περιβάλλουν από κάθε πλευρά.

Σε ένα κόσμο (στον δικό μας!) στον οποίο το δόγμα του φιδιού είναι ενεργό και αποτελεσματικό, η φρίκη είναι ότι οι άνδρες και οι γυναίκες δέχονται εθελοντικά να αποδεχθούν τη δουλεία τους.

Ο Διπλός νους δημιουργεί ισχυρές παραισθήσεις.

Και έτσι παντού, οι άνδρες και οι γυναίκες παγιδεύονται και βρίσκονται σε μια «ισχυρή αυταπάτη».
(Προς Θεσσαλονικείς επιστολή β’ κεφάλ. 2, στίχος 11) Υιοθετώντας τον Διπλό Νου, πιστεύουν εν αγνοία τους το «Ψέμα» . Τραγικά απορρίπτουν ανόητα την Αλήθεια που θα μπορούσε να τους σώσει.
Θυμίζω ότι επέμενε ο Χριστός λέγοντας «γνώσεσθαι την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει ημάς» .

Στην Οργουελική γλώσσα, «αγαπούν» τον Μεγάλο Αδελφό». Επιπλέον όποιος καταλαβαίνει αυτή την τραγική κατάσταση και προσπαθεί να βοηθήσει τους αγνοούντες και ανύποπτους σκλάβους, να ξεφύγουν από την δικτατορική λαβή του »Μεγάλου Αδελφού» θα αντιμετωπίσει τον εμπαιγμό, την περιφρόνηση και άρνηση.

«Πως τολμάς να πεις ότι έχω εξαπατηθεί; » (θα διαμαρτυρηθεί το χειραγωγούμενο και ανίδεο θύμα). Εγώ έπεσα σε πλάνη; Εσύ είσαι ο ανόητος. Εσύ είσαι που πιστεύεις σε γελοίες θεωρίες συνωμοσίας».

Μπορεί επίσης να πει με περηφάνια: «Εσύ είσαι, όχι εγώ, αυτός που είναι διανοητικά ασταθής και ηλίθιος. Εγώ από την άλλη πλευρά, έχω τα μάτια μου ορθάνοιχτα. Είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος αδέσμευτος, ευφυής και το μυαλό μου είναι τακτοποιημένο και ανοιχτό. Εσύ είσαι γραφικός και θρησκόληπτος και οπαδός του Λιακόπουλου. Το έχουμε ακούσει και αυτό !!!!

Με τον τρόπο λοιπόν αυτό, έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό και πλασματικό ψεύτικο κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ωστόσο είναι ένας κόσμος, στον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες αφιερώνονται με πάθος και «κολλάνε» . Κάποιοι είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για την διατήρηση της, όπως νομίζουν, ελευθερίας τους. Πολλοί είναι πρόθυμοι να σκοτώσουν τους «εχθρούς», οι οποίοι θέλουν να αντιταχθούν στη συνέχιση αυτού του φανταστικού κόσμου. Όπως ακριβώς δηλαδή, τα έχει περιγράψει ο Πλάτωνας στο μύθο του σπηλαίου.

Οι Illuminati έχουν πετύχει κάτι σημαντικό! Ας τους το αναγνωρίσουμε. Με τη βοήθεια του Σατανά, οι θνητοί υπηρέτες του, εδώ στη Γη, έχουν στήσει έναν κόσμο, που ούτε τα καλύτερα ταλέντα του Χόλιγουντ δεν θα έστηναν. Ένα κόσμο στον οποίο αυτοί είναι οι σκηνοθέτες, οι ταξιθέτες και οι σεναριογράφοι. Την παράσταση όμως φίλοι μου, όπως πάντα θα κλέψει ο φέρων τα σύμβολα και το σπαθί. Ο έχων το κράτος απροσμάχητον , ο ανίκητος Πολέμαρχος του Θεού.

Η Αγία Γραφή παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική έκβαση για αυτούς που ετοιμάζουν την πανθρησκεία και την επαναφορά της λατρείας των αρχαίων θεών. Διαβάζουμε στον Ησαία κεφάλαιο. 14 στίχοι 12 έως και 15:
«πως έπεσες εκ του ουρανού Εωσφόρε, υιέ της αυγής συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα έθνη. Συ δε έλεγες εν τη καρδία σου, θέλω αναβή εις τον ουρανόν, θέλω υψώσει τον θρόνον μου υπεράνω των άστρων του Θεού* και θέλω καθήσει επί το όρος της συνάξεως, προς τα μέρη του βορρά, θέλω αναβή επί τα ύψη των νεφελών θέλω είσθαι όμοιος του Υψίστου. Εις τον άδην όμως θέλεις καταβή, εις τα βάθη του λάκκου»
Το όρος συνάξεως προς τα μέρη του βορρά, είναι το χαμηλότερο όρος Σιών, όπου θα συναχθούν οι 144.000 υπό τον Πολέμαρχο του Θεού, πίσω από το Αραντίς για την πρώτη μεγάλη μάχη, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πολέμου κατά του Αντίχριστου και των Νεφελίμ.
Εκεί ονειρευότανε να καθίσει ο Σαμαέλ, όταν οι Νεφελίμ θα αφάνιζαν το στράτευμα του Πολέμαρχου του Θεού.
Πράγματι φίλοι μου, τα έπαιξε ο Σαμαέλ. Πράγματι μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!

«Γιατί και πώς ζουν Ανάμεσά μας», τόμος 27, του Δ. Λιακόπουλου – Η επόμενη μέρα – Mother Co. Μητρική Εταιρεία)

Δέσπω

photo pexels

  • 97
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...