Οι Κινέζοι «στρατολογούν» νεαρούς, ώστε να δημιουργήσουν όπλα, Τεχνητής Νοημοσύνης

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η Κίνα πήρε την απόφαση, να χρηματοδοτήσει έρευνες οι οποίες έχουν να κάνουν, με την ανάπτυξη όπλων Τεχνητής Νοημοσύνης, όπλα δηλαδή που λειτουργούν με Τ.Ν (Τεχνητή Νοημοσύνη)

Η παραπάνω είδηση από μόνη της δεν είναι παράξενη. Το περίεργο του θέματος, είναι ότι οι Κινέζοι επενδύουν στα νέα μυαλά. Χρησιμοποιούν δηλαδή, το καθαρό μυαλό των νεαρών παιδιών.

Σύμφωνα με το RT, 27 αγόρια και 4 κορίτσια επιλέχθηκαν από την κυβέρνηση. Όλα τα άτομα είναι κάτω από 18 χρονών.

Οι μαθητές αυτοί λοιπόν, θα λάβουν εκπαίδευση από επιστήμονες του υπουργείου Άμυνας, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα όπλο σύγχρονο το οποίο θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των σύγχρονων πεδίων μάχης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διαρκεί 4 χρόνια. Η Κίνα λοιπόν, βλέπουμε ότι προσπαθεί να πάρει την θέση των ΗΠΑ. Θέλει να γίνει δηλαδή, ο Παγκόσμιος χωροφύλακας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική πολιτική που ακολουθεί ο Τραμπ, έχει αναγκάσει την Νέα Τάξη να…μετακομίσει αν θέλετε στην Κίνα.

Ο Τραμπ, βλέπει ότι η Κίνα πλέον αποτελεί κίνδυνο. Για αυτό τον λόγο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η DARPA (Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων) που είναι οργανισμός – τμήμα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, πήρε την απόφαση να δαπανήσει 2,7 δις δολάρια, για την δημιουργία όπλων Τεχνητής Νοημοσύνης, σύμφωνα με το RT πάντα.

Σημείωση

Ο Τραμπ δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο μέσα στις ΗΠΑ!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...