• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Οι εποχές άλλαξαν: Ήρθαν οι digisexuals – Ο υλισμός, αντικατέστησε την πνευματικότητα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εποχές άλλαξαν: Ήρθαν οι digisexuals – Ο υλισμός, αντικατέστησε την πνευματικότητα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η πρόοδος απλά για να υπάρχει πρόοδος, είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε. Όταν δεν υπάρχει πνευματικό υπόβαθρο, πίσω από κάθε (μας) δράση, συμβαίνουν παράλογα πράγματα, διότι αρνούμαστε την πνευματική μας φύση.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, αν και είναι θεμιτή, πολλές φορές φέρνει αρνητικά αποτελέσματα διότι μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, δεν την χρησιμοποιεί με σύνεση. Παράδειγμα της λάθος χρήσης της, αποτελεί η διάδοση Των ρομπότ του sex.

Αν και τα συγκεκριμένα ρομπότ βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο τεχνολογικά, πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν. Η διάδοση του υπερσεξουαλισμού έφερε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα. Ήδη στην Γερμανία, στην Γαλλία, στην Ρωσία αλλά και στις ΗΠΑ, έχουν ανοίξει οίκοι ανοχής, οι οποίοι δεν έχουν γυναίκες, αλλά ρομπότ.

Η καταστροφή της ανθρώπινης κοινωνίας όμως, δεν σταματάει στην γενιά των digisexuals (άτομα που διατηρούν ερωτικές επαφές, με ρομπότ). Η θολοκουλτούρα, βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια. Δεν είναι λίγοι οι εκείνοι, που θα έκαναν στην κυριολεξία τα πάντα, ώστε να πάρουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Το πρόσφατο παράδειγμα, που δείχνει την πνευματική πτώση του σύγχρονου ανθρώπου

Η Naz Mila, είναι ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο στην Τουρκία, το οποίο πλέον έγινε διάσημο για λίγα λεπτά έστω, σε όλο τον κόσμο. Με ποιο τρόπο;

Έκανε τατουάζ, στο οποίο είναι γραμμένες οι λέξεις που θα δείτε, στην παρακάτω φωτογραφία:

Η παραπάνω φωτογραφία δεν θα μας ενδιέφερε, αν δεν (μας) έδειχνε την κατάντια, της σύγχρονης κοινωνίας.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Παγκόσμιου Κράτους:

Οι digisexuals, οι υλιστές και οι δήθεν ορθολογιστές, οι οποίοι δεν έχουν δική τους προσωπικότητα!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu