• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Ο πλανήτης επιλέγει καθημερινά: Κάλεσμα αστέρων του Χόλιγουντ συμβολικά με…λευκές ενδυμασίες υπέρ της αριστεράς και της «προόδου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πλανήτης επιλέγει καθημερινά: Κάλεσμα αστέρων του Χόλιγουντ συμβολικά με…λευκές ενδυμασίες υπέρ της αριστεράς και της «προόδου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μία φορά στο στόχαστρο μπαίνει η Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ.
Του Άρη Δημόπουλου

Όπως και στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, έτσι και τώρα, λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές, η θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Αντιθέτως μάλιστα περνάει όσο πιο πολλά μηνύματα μπορεί με τη μορφή της….αντίστασης.

Πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας πρωτοφανούς πόλωσης υπέρ της αριστεράς εμφανίζονται για άλλη μία φορά πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το «σίγουρο χαρτί» της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ, με το σύνολο σχεδόν της showbiz να πολεμάει αδυσώπητα τον Ντόναλντ Τραμπ εδώ και 2 χρόνια. 

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά 9 πασίγνωστες ηθοποιοί, φορώντας «όλως τυχαίως» αποκλειστικά λευκή ενδυμασία, απηύθυναν κάλεσμα στους Αμερικανούς πολίτες να πάνε κόντρα στην Εθνική Δεξιά του Ντ.Τραμπ. 

Σημειώνεται πως η νέα αυτή καμπάνια συμπεριλαμβάνει ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως η Julianne Moore, η Tea Leoni, η Cher, η Sophia Bush, η Ellen Pompeo, η Constance Wu και η Lily Tomlin.

«Επειδή έχει σημασία» (Because it Matters) έχει τίτλο το τηλεοπτικό μήνυμα των 9 παραπάνω celebrities , θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πόσο σημαντικό είναι να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες στις ενδιάμεσες εκλογές.

Φυσικά εκείνο που πραγματικά έχει σημασία τόσο για τις παραπάνω celebrities όσο και για τον χρηματοδότη του εν λόγω μηνύματος, Michael Bloomberg, είναι η συμμετοχή των Αμερικανών στις ενδιάμεσες εκλογές ΜΟΝΟ αν αυτή φέρει νίκη στους αριστερούς!

Στο μήνυμά τους οι παραπάνω διασημότητες ενώνουν τις φωνές τους υπέρ της διαφορετικότητας, της ισότητας, της ελευθερίας του λόγου, της υγειονομικής περίθαλψης (obamacare) ακόμη και υπέρ της παράνομης μετανάστευσης!!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τόσο απροκάλυπτα ηθοποιοί έχουν βγει σε σποτάκια κατά της δεξιάς του Τραμπ.

Το 2016 , κατά την προεκλογική περίοδο, διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Robert Downey jr έδωσαν το δικό τους στίγμα:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...