Ο ορισμός της επιλεκτικής ανθρωπιάς – Ο Βρετανός ΥΠΕΞ, βρέθηκε στην Μιανμάρ (Βίντεο)

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χάντ, βρέθηκε στην Μιανμάρ, προκειμένου να συναντηθεί με την επικεφαλής της χώρας, Αούνγκ Σαν Σου Κιι.

Ο ΥΠΕΞ πήγε στην Μιανμάρ, διότι υπάρχει έκθεση του ΟΗΕ, η οποία δείχνει ότι στην χώρα, γίνονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και συγκεκριμένα κατά της μουσουλμανικής μειονότητας των Ροχίνγκια.

Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews:

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, απαίτησε να απελευθερωθούν άμεσα, δύο δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters οι οποίοι έχουν φυλακιστεί στη Μιανμάρ, επειδή προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τα εγκλήματα που διέπραξε ο στρατός της Μιανμάρ εναντίον των Ροχίνγκια.

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ καλά έκανε ο άνθρωπος και πήγε να δει τι συμβαίνει στην χώρα. Το γεγονός που μας προβληματίζει όμως, είναι το εξής:

Στην Συρία αλλά και στην Λιβύη, οι Τζιχαντιστές εδώ και χρόνια δολοφονούν και βασανίζουν τους Χριστιανούς. Σε αυτές τις χώρες, κανένας Βρετανός δεν πήγε, ώστε να ζητήσει τον λόγο.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι οι Βρετανοί, δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για όλους!!

Διευκρίνηση

Είναι άσχημο να περνάνε βασανιστήρια και οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί και οι Βουδιστές και όλοι. Ο πόνος δεν έχει…θρησκεία προφανώς. Όμως για ποιο λόγο, οι πολιτικοί παράγοντες δείχνουν την ευαισθησία τους επιλεκτικά;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu