Ο Bill Gates τελειώνει το «πανηγύρι» του covid; Ύποπτες δηλώσεις για το 2022

Ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- «φιλάνθρωπος» «ξαναχτύπησε».

Όταν μιλάει δημόσια ο Bill Gates, ειδικά για την πανδημία και τα εμβόλια, τότε οι δηλώσεις του πάντα έχουν βαρύτητα, καθώς εν πολλοίς αποκαλύπτουν τις προθέσεις των διεθνιστών.

Μιλώντας σε φόρουμ του Bloomberg o ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς
επεσήμανε ότι:

«με την αύξηση του ποσοστού φυσικής ανοσίας μετά την ανάρρωση από την Covid-19 και της ανοσίας από τα εμβόλια, αλλά και με τις νέες θεραπείες της νόσου με τη μορφή χαπιών το ποσοστό θνησιμότητας και το ποσοστό ασθενειών θα πρέπει να μειωθούν δραματικά».

Πρόσθεσε ότι οι θάνατοι από την πανδημία και τα ποσοστά νέων κρουσμάτων μπορεί να πέσουν κάτω από τα επίπεδα της εποχικής γρίπης μέχρι τα μέσα του 2022.

Αυτό θα γίνει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υπό την προϋπόθεση να μην εμφανιστεί (ή να μην εμφανίσουν) νέα μετάλλαξη.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bill Gates αναφέρεται σε κάμψη της πανδημίας μέσα στο 2022. Ήδη από το 2020 σε συνεντεύξεις του μιλούσε για επιστροφή στην…κανονικότητα όχι πριν τα μέσα του 2022.

Ο δισεκατομμυριούχος έδωσε την εκτίμησή του και για τις ελλείψεις στα ράφια:

«Τα προβλήματα στις εμβολιαστικές εκστρατείες ανά την υφήλιο θα περιοριστούν το επόμενο έτος, καθώς επιλύονται τα ζητήματα παραγωγής και εφοδιασμού και αντικαθίστανται από ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο διανομής των εμβολίων».

Και συνέχισε εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τη διανομή εμβολίων στον τρίτο κόσμο:

«Τα εμβόλια είναι πολύ καλά νέα και οι περιορισμοί στη διάθεσή τους θα αρθούν σε μεγάλο βαθμό από τα μέσα του επόμενου έτους, και έτσι τα μόνα προβλήματα θα είναι η υλικοτεχνική υποστήριξη στη διανομή και η ζήτηση. Δεν εν είναι σαφές σε πολλές χώρες, ειδικά εκείνες της υποσαχάριας Αφρικής, πόση θα είναι η ζήτηση».

Τέλος δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις ανά την υφήλιο θα πρέπει να συνεργαστούν και για την εξάλειψη της γρίπης, αλλά και για να περιορίσουν τις απειλές μελλοντικών πανδημιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί