Νέος κοροναϊός-Κίνα: Drones και βραχιόλια επιτήρησης (Βίντεο)

Νέος κοροναϊός-Κίνα: Drones και βραχιόλια επιτήρησης…

Ο κοροναϊός έχει σκοτώσει πάνω από 400 ανθρώπους στην Κίνα, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 20.000. Να σημειωθεί ότι η Κίνα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο. 1.395.380.000 άνθρωποι μένουν σε αυτή.

Τα ΜΜΕ όλου του κόσμου, μας προειδοποιούν για την εξάπλωσή του, αλλά οι περισσότεροι γιατροί είναι καθησυχαστικοί σχετικά με τον ιό και δεν κινδυνολογούν.

Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες με ανθρώπους να καταρρέουν από τον ιό και να ακούμε ότι πέθαναν. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε έναν γιατρό που κατέρρευσε. Δεν κινδύνευσε η ζωή του, ούτε έπεσε κάτω επειδή είναι ασθενής, αλλά επειδή έκανε πολλές υπερωρίες και κουράστηκε. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μόλις συνήλθε και βγήκε από το νοσοκομείο, έπιασε πάλι δουλειά:


Στην Κίνα που ξέσπασε η «πανδημία», το Κομμουνιστικό Κράτος έλαβε τα μέτρα του. Όποιος εντοπίζεται χωρίς να φοράει μάσκα στις «μολυσμένες περιοχές», συλλαμβάνεται επί τόπου.

Drones πραγματοποιούν πτήσεις όλο το εικοσιτετράωρο, ψεκάζουν με απολυμαντικό υγρό ανθρώπους και αντικείμενα, δίνουν φωνητικές εντολές στους πολίτες και σύμφωνα με τους ίδιους, με πρόσχημα την προστασία από τον ιό, η κυβέρνηση τους παρακολουθεί.

Δείτε το βίντεο:

Drones που δίνουν εντολές στους ανθρώπους, υπάρχουν μέχρι και στα πιο απομακρυσμένα μέρη:

Μεγάλη απήχηση έχει μέσα στην κινεζική κυβέρνηση, η ιδέα να φορέσουν ηλεκτρονικά βραχιόλια οι πολίτες. Τα βραχιόλια μετρούν την θερμοκρασία του σώματος και μπορούν να αντιληφθούν τα ύποπτα σημάδια.Οι πολίτες θα βρίσκονται κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και οι αρχές θα βλέπουν από απόσταση, την κατάσταση της υγείας τους.

Με λίγα λόγια: Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας νέος Κορωναιός, που εικάζεται ότι πρωτοεμφανίστηκε σε κάποιο ζώο χωρίς να είναι σίγουρο αυτό. Η κινεζική κυβέρνηση, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ιό με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Η κατάσταση στην Κίνα θα μπορούσε να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν με μάσκες και ολόσωμες στολές στις επίμαχες περιοχές.

Η θνησιμότητα του ιού φτάνει στο 2-3%. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν χάνουν την ζωή τους.

Photo:screenshot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...