Νέα Εποχή: Ρομπότ, VR, A.I και….ΤΩΡΑ ψηφιακές γυναίκες (Βίντεο)

Κάθε μέρα που περνάει, μια νέα τεχνολογία έρχεται στο φως και αλλάζει τα δεδομένα.

Ζούμε στην εποχή της μεγάλης τεχνολογικής ανάπτυξης και της τεχνολογικής προόδου. Ο κόσμος αλλάζει πρόσωπο.

Οι πόλεις των ανθρώπων, μετατρέπονται σε πόλεις τεχνολογικές. Τα πάντα και οι πάντες, πλέον έχουν μοναδικές ψηφιακές υπογραφές.

Η Νέα Εποχή είναι ΕΔΩ! Ρομπότ, τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) και τεχνητή νοημοσύνη (A.I).

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η τεχνολογία εισέβαλε ακόμα και στην μόδα. Κάτι μας λέει ότι θα μας λείψουν οι εποχές, κατά τις οποίες γυναίκες μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους.

Πιο αναλυτικά:

Ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain παρουσίασε μια νέα ομάδα supermodels – αλλά δεν είναι πραγματικές.  Την τρέχουσα σεζόν ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing (Ολιβιέ Ρούστεν) επέλεξε έναν «εικονικό στρατό» ψηφιακά κατασκευασμένων μοντέλων για να φορέσουν τη νέα του συλλογή.

«Ο καθένας και όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις τάξεις του στρατού του Balmain που συνεχώς διευρύνονται – πρέπει απλώς να μοιραστούν το τολμηρό πνεύμα περιπέτειας όπως τα νέα μας ψηφιακά είδωλα μας, Margot, Shudu και Zhi, που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά, το ροκ στυλ και την αυτοπεποίθηση» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Balmain.

Τα πολύ ρεαλιστικά μοντέλα δημιουργήθηκαν από τον φωτογράφο, Κάμερον – Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος δημιούργησε τη Shudu το 2017. Τα ρούχα είναι της CLO Virtual Fashion, η οποία δημιουργεί υπερρεαλιστικές προσομοιώσεις 3D ενδυμάτων.

Η Shudu είναι γνωστή ως το «πρώτο ψηφιακό σούπερ μοντέλο στον κόσμο». Η σελίδα της στο Instagram έχει περίπου 140.000 ακόλουθους και έχει ήδη εμφανιστεί σε καμπάνιες ομορφιάς της Fenty και έχει φωτογραφηθεί για το Women’s Wear Daily και το Cosmopolitan.

Συμπέρασμα

Το νέο δεν είναι ότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί. Το νέο είναι ότι οι άνθρωποι, δέχονται με ανοιχτές αγκάλες οτιδήποτε αρκεί να νιώθουν ότι είναι…εξελιγμένοι. Μόνο που δεν σκέφτονται ότι στην ουσία υποστηρίζουν, την….Αντικατάσταση τους!!!!!

  • 28
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...