• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Μόνο στο el: Πως κατάφεραν, να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. Όλα έτοιμα, για την τελική επικράτηση της ηλεκτρονικής χούντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στο el: Πως κατάφεραν, να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. Όλα έτοιμα, για την τελική επικράτηση της ηλεκτρονικής χούντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, πλέον αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Τα οικονομικά προβλήματα, δημιούργησαν και πολλά ψυχολογικά (προβλήματα), σε αρκετούς συνανθρώπους μας. Αρκετοί Έλληνες αυτοκτόνησαν, επειδή δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην νέα οικονομική πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, βλέπουμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες, έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι πολλοί Έλληνες (σπουδαγμένοι νέοι), έφυγαν από την χώρα ώστε να βρουν καλύτερες εργασιακές ευκαιρίες.

Η οικονομική κρίση, έφερε στο προσκήνιο και τα Εθνικά θέματα.

Διευκρίνιση:

Για τα Εθνικά θέματα, δεν δείχνουν ενδιαφέρον όλοι οι Έλληνες . Για κάποιους δεν έχει νόημα, το ότι δώσαμε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, γιατί το βλέπουν σαν μια αυτονόητη εξέλιξη.

Αυτό το…αυτονόητο είναι η καταστροφή μας

Η τεχνολογία προχωράει λένε πολλοί, οπότε είναι αυτονόητο να καταργηθεί το χρήμα και να χρησιμοποιούμε κάποια κάρτα ή κάποιο τσιπάκι ή κάτι άλλο (αργότερα). Όσοι λένε το αντίθετο, θεωρούνται αγράμματοι και οπισθοδρομικοί. Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε ότι μέχρι το 2020, σε όλη την ΕΕ (οπότε και στην Ελλάδα) θα έχουμε δίκτυα 5G παντού, υποχρεωτικά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!

Κάπως έτσι λοιπόν, η ζωή προχωράει στην Ελλάδα (και στον υπόλοιπο κόσμο)

Η επιβολή της εξουσίας, μας έγινε συνήθεια. Ότι και να μας κάνουν από εδώ και πέρα, θα το δεχτούμε αδιαμαρτύρητα.

Για να καταλάβουμε, την δουλικότητα της σημερινής κοινωνίας, δεν έχουμε παρα να θυμηθούμε δύο πρόσφατα γεγονότα.

Πρώτο Γεγονός: Εκατομμύρια Έλληνες, έκαναν ειρηνικές διαδηλώσεις, για να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία, στα Σκόπια. Τελικά το όνομα το δώσαμε (λέμε εμείς, επειδή το όνομα το έδωσε η κυβέρνηση, που ψήφισε η πλειοψηφία). Σταμάτησαν και τα Συλλαλητήρια και όλα.

Μόνο οι μικροί μαθητές που είναι η ελπίδα του Έθνους, συνεχίζουν να αντιδρούν αλλά μέχρι πότε. Θα αναγκαστούν να σταματήσουν τις καταλήψεις κάποια στιγμή.

Δεύτερο Γεγονός: Οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, εκτέλεσαν τον εθνομάρτυρα Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες στην Βόρεια Ήπειρο, επειδή ανέβασε ελληνικές σημαίες. Εκείνες τις ημέρες ακούγαμε πολλά και διάφορα στα ΜΜΕ. Τελικά τι έγινε; Τίποτα. Ξεχάστηκε και αυτό το θέμα, από τους περισσότερους.

Όλα τα παραπάνω, μας οδηγούν σε μια πολύ συγκεκριμένη σκέψη

Η εξουσία μας κατευθύνει εκεί που επιθυμεί. Μας κάνει να ξεχνάμε και μας δίνει την εντύπωση ότι τα χειρότερα πέρασαν και ότι στο βάθος του τούνελ υπάρχει η έξοδος, ενώ θα έπρεπε να καταλάβουμε, ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την έξοδο. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καν αυτό το τούνελ, απλά μας έκαναν να πιστεύουμε ότι υπάρχει για να μας ελέγχουν.

Πόσα πράγματα θα δούμε ακόμα;

Τα σχόλια δικά σας!

  • 88
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...