ΜΙΣΕΣ αλήθειες, χειρότερες από το ψέμα από Χαράρι! Τι λέει για τον «παράδεισο ΕΠΙ ΓΗΣ», vid

Πιστός στο δόγμα του "η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και πολύ πιο παραπλανητική από ένα ψέμα",

ο εβραίος διανοούμενoς της Νέας Εποχής, Yuval Noah Harari, αναφέρεται στην διαχρονική ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε μία “ουτοπική κοινωνία”.

«Οι ουτοπίες πάντα καταλήγουν σε Γκουλάγκ», σημειώνει αναφερόμενος πρώτα στο παράδειγμα τςη Σοβιετικής Ένωσης και λέγοντας ότι το πρώτο βήμα είναι να αποδεχθεί ότι δεν γίνεται να υπάρξει τέτοια κοινωνία.

Εν συνεχεία εμπλέκεται με το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται “χριστιανισμός” (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ), κοροϊδεύοντας στην πορεία του συλλογισμού του την “μετά θάνατον ζωή”.

Εξάλλου ο ίδιος ο Χαράρι με πάθος έχει τονίσει ότι ο Χριστός (και ο Λόγος Του) είναι…HOAX και πως στόχος μας είναι να ζήσουμε ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

«Εξ όσων γνωρίζουμε δεν είναι εφικτό να οικοδομήσουμε μία τέλεια κοινωνία στη Γη. Ακόμα και οι χριστιανοί και πολλοί από τις υπόλοιπες θρησκείες το συνειδητοποίησαν. Κι αυτός είναι ο λόγος που το ανέβαλαν. Κατά κάποιον τρόπο το ανέθεσαν στη μετά θάνατον ζωή. Οι πρώτοι χριστιανοί υποσχέθηκαν Παράδεισο επί Γης, αλλά συνειδητοποίησαν ότι αυτό δεν πετυχαίνει. Και είπαν “όχι, όχι δεν θα συμβεί σε αυτόν εδώ τον πλανήτη (γέλια) σε αυτή τη ζωή, είναι αργότερα, αφού πεθάνεις”».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί