Μετά το «Τουρίστες γυρίστε σπίτι σας» έρχεται το «πηδήξτε από τα μπαλκόνια»! ΒΙΝΤΕΟ

Ο τουρισμός διώκεται σθεναρά από τη Νέα Τάξη, την ώρα που ενισχύεται η μαζική προσέλευση των μουσουλμάνων "λαθροεπενδυτών".

Θανατηφόρες προτροπές κατά των Βρετανών τουριστών έχει γεμίσει η πόλη της Βαρκελώνης στην Ισπανία, με αφίσες που τους προτρέπουν να πηδήξουν από τα μπαλκόνια!

Οι αφίσες καλούν τους Βρετανούς τουρίστες να πηδήξουν από τα μπαλκόνια επειδή έτσι «βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των γειτόνων» και έχουν προκαλέσει κατακραυγή στα κοινωνικά μέσα. Αρκετοί Βρετανοί οδηγήθηκαν στο θάνατο.

Οι κίτρινες αφίσες που είναι διάσπαρτες σε ολόκληρη την πόλη γράφουν: «Αγαπητέ Τουρίστα. Γνωρίζεις το balconing; Αποτρέπει την αναβάθμιση, βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γειτόνων, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, έχει ΠΟΛΥ πλάκα».

Το » balconing» είναι η πρακτική της πτώσης από ύψος όταν σκαρφαλώνει κάποιος σε μπαλκόνια ή, αν βρίσκεται σε ξενοδοχείο, να πέφτει στην πισίνα από το μπαλκόνι.

Οι απαράδεκτες αυτές αφίσες πιστεύεται ότι έχουν τοποθετηθεί από μια ομάδα που ισχυρίζεται ότι ο υπερβολικός τουρισμός στην πόλη οδηγεί σε αύξηση τις τιμές ενοικίασης και διώχνει τις τοπικές επιχειρήσεις. Οι περισσότερες αφίσες εμφανίζονται στο δημοφιλές τουριστικό σημείο της Vallcarca, κοντά στο πάρκο Guell, στο οποίο υπάρχουν έργα του αρχιτέκτονα Antoni Gaudi.

 

Πόσο αρρωστημένα μπορεί να σκέφτεται κάποιος που κάνει κάτι τέτοιο και ποιος χρηματοδοτεί αυτά τα αίσχη; Δυστυχώς δεν υπάρχει λογική πλέον στον κόσμο που ζούμε κι ακόμη και τα χειρότερα ένστικτα των ανθρώπων μπορούν να διαφημίζονται στους δρόμους σε αφίσες!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...