• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεσαίωνας! Δεν άφηναν τον καθ’ ύλην αρμόδιο να εξηγήσει και έλεγαν για ψεκασμούς! Κούβελας εναντίον Βασιλακόπουλου, aud

Μεσαίωνας! Δεν άφηναν τον καθ’ ύλην αρμόδιο να εξηγήσει και έλεγαν για ψεκασμούς! Κούβελας εναντίον Βασιλακόπουλου, aud

Άγριες καταστάσεις...

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, επανήλθε για τα μονοκλωνικά αντισώματα καταγγέλλοντας τον καθηγητή πνευμονολογίας, κ. Βασιλακόπουλο, ο οποίος δήλωσε προσφάτως πως «όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο να πάνε σε ψυχολόγο», για ψευδείς πληροφορίες και κάπου εκεί έγινε ο χαμός.

Σημειώνεται πως ο κ. Κούβελας είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα εμβόλια και τα φάρμακα, καθώς αυτό είναι το αντικείμενο του σε αντίθεση με τον κ. Βασιλακόπουλο.

Ο κ. Κούβελας έχει κάνει πολλάκις ειδική αναφορά στα μονοκλωνικά αντισώματα, τονίζοντας ότι «και η χώρα μας θα μπορούσε να τα αδειοδοτήσει με βάση τις συμφωνίες εναρμόνισης που υπάρχουν μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ» και δεν το έκανε, τονίζοντας πως έχουν ίαση πάνω από 70% (ΕΔΩ).

Ο κ. Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε πως τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν έχουν επαρκείς μελέτες και διαθέτουν τεράστιο κόστος, ζητώντας να λήξει το θέμα εδώ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κούβελα: «Ο ειδικός για τα φάρμακα δεν έχει μιλήσει ακόμα».

«Όλα τα μονοκλωνικά αντισώματα έχουν μελέτες και όλα έχουν εγκριθεί από τον EMA. Είναι ψευδής η πληροφορία. Η τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη», τόνισε, εν συνεχεία, ο κ. Κούβελας, και στον «αέρα» επικράτησε ένταση με τον κ. Βασιλακόπουλο αλλά και τον δημοσιογράφο να παρενοχλούν τον καθηγητή, κάνοντας λόγο ακόμα και για ψεκασμό, ενώ τον έκλεισαν, χωρίς να τον αφήσουν να ολοκληρώσει!!!

Δείτε τι συνέβη από την αρχή:

Αργότερα μάλιστα ο κ. Κούβελας παρέθεσε λινκ για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, καθώς στην εκπομπή ΔΕΝ τον άφησαν να αποδείξει του λόγου το ασφαλές.