• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Λογοκρίνουν τα πάντα: Οι Ιδέες και η Μουσική, στο στόχαστρο. Το σχέδιο της Παγκόσμιας Τάξης, μέσα από τα λόγια του προέδρου της Apple (Βίντεο)

Λογοκρίνουν τα πάντα: Οι Ιδέες και η Μουσική, στο στόχαστρο. Το σχέδιο της Παγκόσμιας Τάξης, μέσα από τα λόγια του προέδρου της Apple (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο πρόεδρος της Apple Tim Cook, την Δευτέρα βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του….κατά του μίσους. Παρέλαβε βραβείο, γιατί κατάφερε να επιβάλει την δική του Ατζέντα. Είναι ένας παράγοντας σημαντικός για την Παγκόσμια τάξη, αφού ήταν αυτός που ξεκάθαρα τάχθηκε κατά του Δεξιού δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ( Ο Τζόουνς), είναι υπεύθυνος για την εκλογική επιτυχία του Τραμπ, διότι εκατομμύρια Αμερικανοί άκουσαν τις προτροπές του. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, γιατί ήταν σημαντικό, να λογοκριθεί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Διαβάστε παλιότερό μας άρθρο, για το θέμα!!!

Ας επιστρέψουμε στα όσα είπε ο πρόεδρος της Apple. Διαβάστε τι δήλωσε, μεταξύ άλλων:

Στέλνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα, σε αυτούς που προωθούν το μίσος, τον διχασμό και την βία: Δεν έχετε θέση, στις δικές μας πλατφόρμες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Παρακάτω είπε: Στις δικές μας πλατφόρμες ψυχαγωγίας, τα τραγούδια που προωθούν την ανωτερότητα της λευκής φυλής, δεν έχουν θέση.

Ανάλυση των παραπάνω δηλώσεων: Προφανώς, ο συγκεκριμένος δεν καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται. Απλά δεν θέλει να έχουν απήχηση στον κόσμο, άνθρωποι σαν τον Άλεξ Τζόουνς.

Το πιο βαθύ νόημα όμως είναι το εξής: Η Παγκόσμια τάξη ή η Παγκόσμια ελίτ αν θέλετε, προωθεί το σχέδιο για την απόλυτη φίμωση των μη πολιτικά ορθών πολιτών. Ούτε η μουσική δεν θα γλυτώσει από αυτό το κυνήγι μαγισσών. Να είστε σίγουροι, ότι ο Tim Cook, θεωρεί ρατσιστικά, τα τραγούδια εκείνα που δεν είναι πολιτικά ορθά.  Δεν τον ενδιαφέρει δηλαδή να απομονώσει μόνο, τα τραγούδια εκείνα που μιλούν για την ανωτερότητα της λευκής φυλής (τέτοια τραγούδια δεν υπάρχουν πλέον έτσι και αλλιώς ή αν υπάρχουν, τα ακούνε λίγοι φανατικοί άνθρωποι, οι οποίοι όντως είναι ρατσιστές).

Τι εννοούμε με το όρο πολιτική ορθότητα: Πολιτικά ορθοί, είναι αυτοί που ακολουθούν πιστά, τον δρόμο της Νέας Τάξης. Είναι δηλαδή αυτοί, που δεν θα πούνε ποτέ κάτι που ξεφεύγει από τα..Δημοκρατικά πλαίσια. Είναι αυτοί που δεν θα πουν ποτέ κάτι που ξεφεύγει από τα…επιστημονικά πλαίσια.

Όποιος δεν δέχεται συγκεκριμένους όρους όπως: Κλιματική αλλαγή, διαφορετικότητα, αντιρατσισμός, Δημοκρατία, δικαιώματα κλπ, είναι ένας άνθρωπος μη πολιτικά ορθός, οπότε και μη αποδεκτός από την κοινωνία. Ήρθε η ώρα λοιπόν, όλοι όσοι δεν ακολουθούν τον δρόμο που χάραξε για αυτούς το Παγκόσμιο σύστημα της εξουσίας, να δαιμονοποιηθούν και να..πεταχθούν έξω από την κοινωνία.

Διευκρίνιση: Δεν χρειάζεται να συλληφθούν οι αντιφρονούντες απαραίτητα. Η ίδια η κοινωνία θα τους αφορίσει, γιατί δεν δέχεται την διαφορετική προσέγγιση που έχουν για την ζωή. Η πλειοψηφία έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και όσοι ξέφυγαν από αυτή, επειδή έχουν ελεύθερο πνεύμα και ανοιχτό μυαλό, νιώθουν εγκλωβισμένοι σωματικά αλλά όχι πνευματικά!!!!!!

  • 39
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...