Σε χθεσινή έρευνα, ο κόσμος έμαθε πως υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό φέρεται να τάσσεται η πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν θα έκαναν το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19, «ανεξάρτητα από το πότε», το 69% απαντά πως σίγουρα θα το κάνει ή το έχει ήδη κάνει. Στον αντίποδα, 6% απαντά πως σίγουρα δεν θα το κάνει ενώ παρόμοιο είναι και το ποσοστό των ερωτηθέντων που απάντησαν ότι μάλλον δεν θα το κάνουν.
Ωστόσο, όσοι έλαβαν υπόψη την δημοσκόπηση, έμειναν «άγαλμα», όταν έμαθαν για την συμμετοχή των κατοίκων της Σάμου στα εμβόλια.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, αναβάλλονται από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί που θα γινόντουσαν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Σάμου, στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ελευθερίας, διότι η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μικρή.
Αυτό δήλωσε σε ρ/σ ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Σάμου με την ΝΔ, Χριστόδουλος Στεφανάδης.
Όπως ανέφερε, δήλωσαν να εμβολιαστούν μόλις 110 κάτοικοι του νησιού, ενώ στην Σάμο είχε προγραμματιστεί να χορηγηθούν 4.300 δόσεις εμβολίου, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα λόγω χαμηλής ζήτησης.
Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για απειροελάχιστο ποσοστό σε σχέση με τις προγραμματισμένες δόσεις.
Τελικά τι συμβαίνει;;; Η Σάμος αντιδρά στα εμβόλια, ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα εμβολιάζεται σωρηδόν ή οι πολίτες, μετά τα όσα έχουν έρθει στην δημοσιότητα σε σχέση με παρενέργειες ή άλλα περίεργα των εμβολίων (ΕΔΩ), έχουν αρχίσει και γίνονται άκρως επιφυλακτικοί;;; Λένε την αλήθεια στους Έλληνες;;;
Ακούστε το ηχητικό με τον έναν δημοσιογράφο να κάνει «ωχ, ωχ» στο άκουσμα πως ο κόσμος δεν πάει να εμβολιαστεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο
- «Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος», σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- “The Complete Johnny Cash”: Η σπάνια συλλογή με όλο το στιχουργικό έργο του θρυλικού τραγουδιστή
- Νέα δημοσκόπηση: Πού βρίσκεται η ΝΔ μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ – Πόσοι θα ψήφιζαν «ένα κόμμα Τσίπρα»
- Daniel Day-Lewis: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια – “Ποτέ δεν σκόπευα να αποσυρθώ”
- Άκης Σκέρτσος: 18 θετικές αλλαγές στην εκπαίδευση
- Diella: Η “αδιάφθορη” υπουργός -προϊόν AI- θα χειρίζεται τις δημόσιες συμβάσεις στην Αλβανία
- Το FBI έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ
- Κάθετος ενεργειακός διάδρομος μέσω Ελλάδας: Αυτά δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΣ από την Ρεβυθούσα
- Καιρός: Θερμός αναμένεται ο Οκτώβριος στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Meteo – Δείτε τους Χάρτες
Κύρια Θέματα

















