Κίνα: Καταγγελία ότι πτηνά-Drones παρακολουθούν ΝΟΜΙΜΑ τους πολίτες (Βίντεο)

Μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί,

υποστήριξε στην εφημερίδα South China Morning Post, ότι τουλάχιστον 30 Κινεζικές υπηρεσίες παρακολουθούν ΝΟΜΙΜΑ συνεχώς τους πολίτες μέσω Drones, τα οποία έχουν την μορφή πτηνών, ώστε να μην γίνονται αντιληπτά.

Για όσους ψάχνουν τα δρώμενα, αυτές οι καταγγελίες έχουν βάση. Η τεχνολογία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού πλέον μέχρι τα «τεχνητά ζώα», έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Υπάρχουν απειράριθμα βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία δείχνουν ακριβώς αυτό το πράγμα

Δείτε μερικά βίντεο

Εκτός από την ανώνυμη καταγγελία που διαβάσατε παραπάνω, υπάρχει και μια επίσημη, όχι καταγγελία αλλά είδηση.

Ο καθηγητής Σονγκ Μπιφένγκ του Northwestern Polytechnical University στη Χσιάν, ηγείται του προγράμματος που έχει την κωδική ονομασία «Περιστέρι». Η ομάδα του Μπιφένγκ, κατάφερε να δημιουργήσει περιστέρια-Drones τα οποία είναι εντελώς αθόρυβα και δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά (εκτός και αν κάποιος τα δει).

Τα συγκεκριμένα «περιστέρια», έχουν ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας και φυσικά οι εικόνες που «βλέπουν» τα περιστέρια, μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και οι επιστήμονες που τα ελέγχουν, βλέπουν τα ΠΑΝΤΑ.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η ανώνυμη καταγγελία (την οποία διαβάσατε παραπάνω), έχει βάση. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στην κυριολεξία υπό κατοχή, απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Η Κίνα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το «όχημα» της Νέας Τάξης.

Ότι γίνεται τώρα στην Κίνα, «αύριο» θα γίνει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Με πληροφορίες από το ΑΜΕ ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu