• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κάθε καρυδιάς καρύδι! Ιδού η ΒΑΒΕΛ που κρύβει την αλήθεια για τον κορωνοϊό

Κάθε καρυδιάς καρύδι! Ιδού η ΒΑΒΕΛ που κρύβει την αλήθεια για τον κορωνοϊό

Περισσότεροι από 322.000 επιστήμονες ήδη έχουν δημοσιεύσει κάτι περί Covid-19, αποκαλύπτει ο Dr. Ιωαννίδης!

Ο συγκεκριμένος αριθμός, ο οποίος αποτελεί περίπου το 5% των ενεργών επιστημόνων που δημοσιεύουν διεθνώς, πρέπει να αποτελείται από κάθε «καρυδιάς καρύδι», όπως αφήνει να εννοηθεί ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος, μαζί με συνεργάτες του, προχώρησε σε ανάλυση της επιστημονικής βιβλιογραφίας, και η οποία περιελάμβανε περίπου 85.000 άρθρα στη βάση δεδομένων Scopus σχετικά με τον κορωνοϊό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι επιστήμονες που έχουν κάνει σχετικές δημοσιεύσεις για τον κορωνοϊό, καλύπτουν τα 173 από τα 174 πεδία της επιστήμης. «Μόνο επιστήμονες στον σχεδιασμό και μηχανολογία αυτοκινήτων δεν έχουν δημοσιεύσει για την Covid-19!», σύμφωνα με τον Γ. Ιωαννίδη.

Περισσότεροι από ένας στους δέκα επιστήμονες στα πεδία της δημόσιας υγείας και της κλινικής ιατρικής έχουν κάνει κάποια δημοσίευση για τον κορωνοϊό (ποσοστά 11,3% και 11,1% αντίστοιχα). Ανάμεσα στους 15.800 επιστήμονες που είχαν πολύ υψηλή επιρροή στην επιστήμη πριν την πανδημία, περίπου ο ένας στους οκτώ (το 13,3%) ήδη έχει δημοσιεύσει κάτι για την Covid-19. Τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα στα πεδία κλινικής ιατρικής (27,7%) και δημόσιας υγείας (26,8%). Από αυτούς, οι 65 είχαν τουλάχιστον 30 δημοσιεύσεις ο καθένας.

«Κάποιοι επιστήμονες δημοσιεύουν για την Covid-19 μανιωδώς, μέχρι και 133 άρθρα! Λίγοι όμως έχουν σημαντική απήχηση στις εργασίες τους αυτές», εκτιμά ο διακεκριμένος διεθνώς Έλληνας ειδικός στην ιατρική στατιστική και επιδημιολογία, ο οποίος έκανε λόγο για υπερβολική παραγωγικότητα εκ μέρους ορισμένων ερευνητών.

Ο παγκόσμιος «πρωταθλητής» με 133 δημοσιεύσεις είναι ο ταϊλανδικής καταγωγής Wiwanitkit Viroj, επισκέπτης καθηγητής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της κινεζικής Χαϊνάν.

Τι να σημαίνει άραγε αυτό;;; Πως σε σχέση με τον κορωνοϊό εκφέρει άποψη ο κάθε πικραμένος και έτσι οι πραγματικές επιστημονικές φωνές χάνονται στην Βαβέλ της δήθεν επιστημοσύνης;;; Άραγε χρηματοδοτεί κάποιος αυτούς που μανιωδώς γράφουν για τον κορωνοϊό χωρίς να έχουν ιδέα;;;

Θυμηθείτε το βίντεο πως προωθούν τα φάρμακα! Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τα εμβόλια.