Μας βρήκε μεγάλο κακό: Face control στα Πανεπιστήμια, με την βοήθεια των Αναρχικών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Το γεγονός της κατάργησης του Ασύλου χαροποίησε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Συνέβη κάτι όμως που δεν μας αρέσει καθόλου.

Αναρχικοί έσπασαν ένα φούρνο και δύο υποκαταστήματα Τραπεζών και στην συνέχεια κρύφτηκαν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της…. Χιλής. Τι έκπληξη! Η αστυνομία δεν έκανε καμία προσαγωγή ενώ έχει το δικαίωμα να μπει μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου και πάνω που αναρωτιόμασταν για ποιο λόγο, ήρθε η απάντηση:

Η αστυνομία αφήνει ανενόχλητους τους αναρχικούς για να έρθει η Φοιτητική έξυπνη κάρτα ταυτοποίησης. Το υπουργείο Παιδείας είναι κοντά στο να πάρει την απόφαση οι φοιτητές να περνάνε από face control (μέσω της κάρτας).

Κράτος-Παρακράτος σε αγαστή συνεργασία λοιπόν και αυτό πλέον δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί δεν μπορεί να γίνει δεκτό το επιχείρημα του κακού συντονισμού. Η αστυνομία όταν θέλει καταφέρνει πολλά.

Δεν γίνεται χιλιάδες αστυνομικοί και άλλοι τόσοι Κρατικοί υπάλληλοι να μην ξέρουν τους 3000 αναρχικούς που υπάρχουν σε όλη την χώρα. Ας μην γελιόμαστε, η εξουσία τους χρησιμοποιεί και αυτό το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο. Όποτε μια κυβέρνηση θέλει να φέρει τρομο-νόμους ή να περάσει αντιλαϊκά νομοσχέδια, οι αναρχικοί πιάνουν δουλειά και έμμεσα δικαιολογούν τις κινήσεις της όποιας κυβέρνησης ή αποπροσανατολίζουν την κοινωνία.

Πηγή εικόνας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...