• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Καλά κάνετε και μας ελέγχετε» – Δυστυχώς αυτοί ζητούν κι άλλα μέτρα για την Ελλάδα (vid)

«Καλά κάνετε και μας ελέγχετε» – Δυστυχώς αυτοί ζητούν κι άλλα μέτρα για την Ελλάδα (vid)

maskes_lewforeia
Δείτε!!!

Με αφορμή τον κορωνοϊό, επιβάλλονται όλο και περισσότερα μέτρα περιορισμού και κυρίως η μάσκα.

Κάμερες και δημοσιογράφοι μπαίνουν καθημερινά σε λεωφορεία, έχοντας γίνει το μάτι των «ειδικών», οι οποίοι ζητούν όλο και περισσότερο περιορισμό της ελευθερίας για να αντιμετωπιστεί, όπως διατείνονται, ο κορωνοϊός.

Δείχνουν εικόνες με επιβάτες να φορούν μάσκα και άλλους όχι.

Επαινούνται οι υπάκουοι, στοχοποιούνται οι αν-υπάκουοι. Μάλιστα οι υπάκουοι πολίτες είναι εκείνοι που ζητούν περισσότερη αστυνόμευση αλλά και μέτρα.

«Καλά κάνετε και μπαίνετε μέσα και μας ελέγχετε», αναφέρει γυναίκα με μάσκα, ενώ άλλοι λένε πως απαιτούνται περισσότεροι περιορισμοί.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Εικόνες συνωστισμού καταγράφονται και σε πάρκα και πλατείες όπου οι πολίτες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, συγκεντρώνονται χωρίς μάσκα και αποστάσεις.

Όπως είδαμε χθες επιστρέφουν λοιπόν τα περιπολικά με τα ηχητικά μηνύματα… Για αρχή!

Θα εκπέμπουν ηχητικά μηνύματα και θα ζητούν από όσους είναι στις πλατείες να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό, ενώ θα θυμίζουν ότι υπάρχει όριο εννέα ατόμων για τους συγκεντρωμένους.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει χαρτογράφηση για τις πλατείες της Αττικής και γνωρίζει κάθε βράδυ σε ποιες συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός.

Βάσει αυτής της χαρτογράφησης, άλλη θα είναι η διαχείριση σε σημεία, όπως για παράδειγμα τα σκαλάκια στην πλατεία Συντάγματος και άλλη σε μεγάλες πλατείες που παρατηρείται συγχρωτισμός, που φτάνει ακόμη και τα 400 άτομα.

Θα αυξηθούν, με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο, οι περιπολίες και θα δίνεται αμέσως εικόνα στα τοπικά αστυνομικά τμήματα αλλά και στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, για την εικόνα που επικρατεί σε πλατείες και ανάλογα με την εικόνα αυτή, θα εφαρμόζεται και το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά, με συστάσεις και αμέσως μετά με την επιβολή προστίμων.