Ήρθε η ώρα: Επίθεση του Τραμπ, στα Social Media

Ο Αμερικανός Πρόεδρος,

έδωσε συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters και είπε ότι θεωρεί επικίνδυνο το Twitter αλλά και το Facebook.
Ο λόγος για αυτή του την τοποθέτηση, είναι ο αποκλεισμός που δέχτηκε ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Άλεξ Τζόουνς.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Τράμπ, θεωρεί πολύ επικίνδυνο εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως η Twitter και η Facebook, να φιμώνουν φωνές στις υπηρεσίες τους.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, έχει πάνω από 53 εκατ. Ακολούθους στο Twitter , το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο, κομμάτι της προεδρίας του, αφού πολύ συχνά το χρησιμοποιεί, ώστε να προωθεί την ατζέντα του, να ανακοινώνει την πολιτική του και να επιτίθεται στους επικριτές του.

Ο Τραμπ το τελευταίο διάστημα, έχει επικρίνει πολλές φορές την βιομηχανία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού εταιρίες τις οποίες δεν κατονόμασε κάνουν διακρίσεις σε βάρος Ρεπουμπλικανικών/Συντηρητικών φωνών. Στην ίδια ανάρτηση, ο Τραμπ ανέφερε ότι «πάρα πολλές φωνές καταστρέφονται, κάποιες καλές και κάποιες κακές».

Οι αναρτήσεις αυτές έγιναν ύστερα από τις ενέργειες της Apple, του YouTube (της Alphabet) και της Facebook να αποσύρουν περιεχόμενο που είχε αναρτηθεί από τον ιστότοπο Infowars, τον οποίο διαχειρίζεται ο Άλεξ Τζόουνς.

Ο λογαριασμός του Τζόουνς στο Twitter έκλεισε προσωρινά στις 15 Αυγούστου.

«Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά όταν βγάζουν συγκεκριμένα άτομα από το Twitter ή Facebook και λαμβάνουν αυτή την απόφαση, αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο διότι θα μπορούσατε να είστε εσείς αύριο», δήλωσε ο Τραμπ.

Συμπέρασμα

Ο Τραμπ δεν θα άφηνε να περάσει έτσι, η επίθεση που δέχτηκε ο Άλεξ Τζόουνς με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Το επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου, γνωρίζει ότι οι επιθέσεις που δέχεται ο Τζόουνς, στοχεύουν τον Τραμπ.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu