ΗΠΑ-Κυκλώνας Φλόρενς: Οι Αριστεροί, εύχονται να πεθάνουν οι ψηφοφόροι του Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Οι Αριστεροί στις ΗΠΑ, έχουν τρελαθεί στην κυριολεξία. Έφτασαν στο σημείο να εύχονται να πεθάνουν οι ψηφοφόροι του Τραμπ.

Αυτό το γεγονός, είναι το λιγότερο απαράδεκτο και…απάνθρωπο. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάνει σε ακραία σημεία. Ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Οι ψηφοφόροι της Κλίντον έφτασαν στο σημείο, να εύχονται οι συνάνθρωποί τους να βρεθούν στο μάτι του Κυκλώνα Φλόρενς.

Δείτε την εικόνα:

Βλέπουμε λοιπόν, ότι άλλοι γράφουν ότι είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο Κυκλώνας θα χτυπήσει τις…ρατσιστικές πολιτείες και άλλοι γράφουν ότι ο κυκλώνας πρέπει να καταστρέψει τους λευκούς οπαδούς του Τραμπ. Μιλάμε για την απόλυτη μισανθρωπία.

Δυστυχώς για αυτούς όμως και ευτυχώς για όλους τους άλλους, ο κυκλώνας Φλόρενς εξασθένησε.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο κυκλώνας Φλόρενς εξασθένισε και κατατάσσεται πλέον στην Κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, ενώ δεν αναμένονται αξιόλογες μεταβολές πριν φθάσει στις ανατολικές αμερικανικές ακτές εντός της ημέρας, ανέφερε το εθνικό κέντρο παρακολούθησης κυκλώνων και τυφώνων (NHC) σε νεότερο έκτακτο δελτίο του.

Με ανέμους έως και 150 χιλιομέτρων την ώρα, παραμένει πάντως στα όρια της Κατηγορίας 2 της κλίμακας και αποτελεί απειλή για τους κατοίκους των περιοχών όπου κατευθύνεται, πρόσθεσε το κέντρο στο δελτίο του.

  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...