ΗΠΑ: Έρχεται το τέλος, της θολοκουλτούρας – Η βιομηχανία του θεάματος ΑΛΛΑΖΕΙ (Βίντεο)

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην βιομηχανία του θεάματος, ο γνωστός επιχειρηματίας και ράπερ, Kanye West.

Ο συγκεκριμένος εκτός από καλλιτέχνης είναι και επιχειρηματίας, οπότε βλέπει ότι τα δεδομένα άλλαξαν για την δουλειά του προς το καλύτερο, τώρα που στο τιμόνι της χώρας, βρίσκεται ο Τραμπ.

Ο αφροαμερικανός αστέρας λοιπόν, έβαλε φωτιά στην βιομηχανία του θεάματος. Τους χάλασε την σούπα, για να το πούμε λαϊκά και θα δείτε παρακάτω για ποιο λόγο. O Kanye West εμφανίστηκε με το καπέλο του Τραμπ,(σε εκπομπή του cbs, η οποία δεν μεταδόθηκε Onair, ), το οποίο είχε επάνω του γραμμένες, τις παρακάτω λέξεις:

Make America Great Again!!! Αυτό είναι το σύνθημα του Τραμπ, το οποίο έχει….τρελάνει τους λεγόμενους προοδευτικούς των ΗΠΑ.

Μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια

Η εμφάνιση του West, δεν μεταδόθηκε onair. Οι Αριστεροί των ΗΠΑ, επιτέθηκαν στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, αλλά δεν μπόρεσαν να τον αποκαλέσουν ρατσιστή (όπως κάνουν συνήθως), επειδή δεν είναι….λευκός.

Γιατί είναι σημαντική (για τους Αμερικάνους), η κίνηση του Kanye

Στις ΗΠΑ, ο κόσμος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους διάσημους και στα λεγόμενά τους. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, η βιομηχανία του θεάματος παραδίδει μαθήματα…κουλτούρας στους μουσικούς, στους ηθοποιούς κλπ. Όποιος δεν είναι…καλό παιδί, βιώνει τον αποκλεισμό και την απαξίωση.

Η κίνηση του West είναι σημαντική, γιατί έρχεται να καταστρέψει το στερεότυπο ότι όποιος είναι αφροαμερικανός και μάλιστα διάσημος, είναι και Αριστερός (ιδεολογικά). Το γεγονός αυτό, είναι πολύ θετικό για τις ΗΠΑ.

Οι Αμερικάνοι ξύπνησαν, οι Έλληνες πότε;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu