«ΗΛΙΘΙΟΙ όσοι θέλουν να διακόψουν την κοινωνία» – ΡΕΣΙΤΑΛ στον «αέρα», ζητάνε να κοπούν μισθοί ανεμβολίαστων! ΒΙΝΤΕΟ

Βρίζουν στον αέρα όσους αντιστέκονται στην κορωνοχούντα.

Χτύπησε ξανά, μετά την περιβόητη δήλωσή του περί μέτρα Αυστρίας (Δείτε ΕΔΩ), γνωστός δημοσιογράφος του Mega, επικαλούμενος αυτή τη φορά μία απαράδεκτη δήλωση του Ολλανδού πρωθυπυργού, Μαρκ Ρούτε, περί «ηλιθίων».

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και ο Ολλανδός ηγέτης αναφέρονταν σε όσους βγαίνουν στους δρόμους και αντιστέκονται στα χουντομέτρα του κορωνοϊού.

Επανέλαβε δε πως για αυτόν η συμαντικότερη είδηση παραμένει η επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Αυστρία από την 1η Φεβρουαρίου:

«Βλέπετε τι γίνεται στην Αυστρία και ξαναλέω η είδηση από εκεί δεν είναι το γενικό lockdown αλλά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Δύο κρατίδια της Γερμανίας ανακοίνωσαν και αυτοί υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στο Βέλγιο και την Ολλανδία πλακώνονται στο ξύλο και σπάνε καταστήματα.

Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα ευρωπαϊκό οι ΗΛΙΘΙΟΙ που λέει και ο Ρούτε που θέλουν να διακόψουν την κοινωνία, αυτό θέλουν να κάνουν. Και αυτό δεν νομίζω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει, να το δεχτούν όλοι οι υπόλοιποι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα των εκκλησιών λέγοντας τα εξής απίστευτα:

«Δέχομαι, μας το είχε πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δεν είναι εύκολο να αστυνομεύσεις την εκκλησία. Γιατί δεν βάζεις να εμβολιάσουν τους ιερείς; Να τους κόψουν τον μισθό εάν δεν εμβολιάζονται. Τους πιστούς δεν μπορείς να τους εμβολιάσεις, δεν μπορείς να το επιβάλλεις στους ιερείς; Θα ήθελα να βάλει πλάτη και η εκκλησία σε αυτή την προσπάθεια».

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί