• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει κάτι που ούτε φαντάζεστε και μάλιστα… τέλεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει κάτι που ούτε φαντάζεστε και μάλιστα… τέλεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αρχίσει να αποτελεί βασικό συστατικό των νέων Internet Of Things συσκευών, και όχι μόνο.

Το Autoblow ξεκίνησε το 2008 όντας το πρώτο επώνυμο προϊόν που επιδιώκει να προσομοιώνει μηχανικά το στοματικό σεξ. Ο δημιουργός Brian Sloan συνέχισε να εξελίσσει το Autoblow 2 το 2014, με επιπλέον αναθεωρήσεις υλικού, το 2+ το 2016 και το 2 + XT το 2017.

Το τέταρτης γενιάς Autoblow AI έλαβε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια σε χρηματοδότηση, και τώρα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα οι πρώτες μονάδες.

Οι χρήστες θα ρυθμίζουν, σύροντας το ποντίκι πάνω και κάτω σε έναν ψηφιακό φαλλό, τον ρυθμό της δράσης στην οθόνη.

Το υλικό που στεγάζει το AI είναι ένα περίβλημα σε σχήμα αχλαδιού που εκτείνεται γύρω από τον κύριο άξονα και διαθέτει τους μηχανισμούς ελέγχου. Είναι, επίσης, αρκετά μεγάλο, με διάσταση περίπου 8,2 x 7in x 3in, θυμίζοντας περισσότερο κονσόλα παιχνιδιών παρά ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Κατά μήκος της στενότερης άκρης του, θα βρείτε τέσσερα κουμπιά: Παύση, Αυξήστε την ένταση, μειώστε την ένταση και ένα κουμπί Αναπαραγωγής / Παράβλεψης. Η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το μηχάνημα και να κάνετε κύκλους μέσω των 10 διαφορετικών τρόπων χρήσης. Κάτω από αυτό υπάρχει μια μπάρα έντασης που υποδεικνύει τόσο τη ρύθμιση που χρησιμοποιείτε όσο και την ένταση, και κάτω από αυτό είναι ένα ογκώδες ρυθμιστικό on-off.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανάπτυξη σεξουαλικών βοηθημάτων υψηλής τεχνολογίας παραμένει στα αρχικά στάδιά της. Μέσω ενός συνδυασμού έλλειψης πόρων, προκαταλήψεων, ορίων της τεχνολογίας, αυτά τα μηχανήματα παραμένουν στάσιμα. Πέρα από αυτό, αυτές οι συσκευές πρέπει να βελτιωθούν ώστε να μας παρέχουν τις αισθήσεις που θέλουμε.

Ο δημιουργός του Autoblow, Sloan, αναγνωρίζει την απλουστευτική φύση των περισσότερων από αυτά τα παιχνίδια και λέει ότι είμαστε “πέντε έως επτά χρόνια” μακριά από το να έχουμε μια συσκευή που θα ταιριάζει στις ατομικές μας ανάγκες. Με άλλα λόγια, η χρήση δεδομένων καρδιακού ρυθμού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κρίνει τα επίπεδα ευχαρίστησης μας και είτε να παρατείνει ή να επιταχύνει τη συνεδρία. Η αναβάθμιση αυτή θα πάρει καιρό μέχρι να γίνει πραγματικότητα.

Το Autoblow AI είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα του Autoblow για 259 δολάρια.

Από secnews, ΦΩΤΟ pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •