Menu

Η πολιτική ορθότητα του Χόλιγουντ (Βίντεο)

Το Χόλιγουντ μας έχει δώσει,

πολλές ωραίες ταινίες αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα (σε αυτές τις ταινίες). Υπάρχει η προσπάθεια να γίνει πλύση εγκεφάλου στους θεατές και αυτό είναι κατακριτέο. Ζούμε σε μια εποχή πολύ περίεργη, καθώς βλέπουμε να γίνονται πράγματα εντελώς παράλογα. Η πολιτική ορθότητα υπάρχει παντού τώρα πια, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, στην πολιτική.

Τι είναι όμως η πολιτική ορθότητα;

Για παράδειγμα ένας πολιτικός, μιλάει θετικά για το ΙΣΛΑΜ και αυτό σημαίνει ότι προωθεί την πολυπολιτισμικότητα, την οποία υποστηρίζει η Παγκόσμια εξουσία. Αν όμως κάποιος πολιτικός μιλήσει κατά του ΙΣΛΑΜ, κατευθείαν γίνεται μισητός από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου αλλά και της εξουσίας.
Στα ΜΜΕ δεν θα γίνει ποτέ θέμα συζήτησης, η φιλο-ισλαμική ρητορική πολιτική κάποιου αλλά η αντίθετη ρητορική θα γίνει. Η Νέα Τάξη επιθυμεί την εξάπλωση του ΙΣΛΑΜ, ώστε να αλλάξουν οι συνήθειες του κάποτε Χριστιανικού Δυτικού κόσμου.

Το μήνυμα που στέλνει το Χόλιγουντ

Η γνωστή σε όλους μας σειρά ταινιών Star Wars, με την βοήθεια της Disney έγινε πολύ..μοδάτη. Οι ταινίες The Force Awakens και The Last Jedi, έχουν κεντρική πρωταγωνίστρια μια γυναίκα και γενικά οι γυναίκες φαίνονται πιο δυναμικές από τους άνδρες στις συγκεκριμένες ταινίες. Με έξυπνο και ύπουλο τρόπο, προσπαθούν να προωθήσουν τον φεμισνισμό.
Μια άλλη ταινία η οποία «έσπασε» πολλά ρεκόρ είναι το Black Panther. Στην συγκεκριμένη ταινία, οι γυναίκες σε πολλές περιπτώσεις φαίνονται πιο δυναμικές από τους άνδρες.
Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν κάτι περίεργο για το Χόλιγουντ αλλά τον κανόνα. Με μια πρώτη ματιά, δεν φαίνεται κακό αλλά είναι.

Δείτε γιατί:

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Νέα Τάξη προωθεί συστηματικά εδώ και δεκαετίες τον φεμινισμό. Θέλει να καταστρέψει την δομή της κοινωνίας, η οποία είναι η Οικογένεια. Βλέπουμε λοιπόν ότι το σχέδιο είναι μεθοδικό.

Ο φεμινισμός δεν είναι το μοναδικό πράγμα που προωθεί το Χόλιγουντ. Σύντομα θα δούμε ταινίες με πρωταγωνιστές Μουσουλμάνους. Ήδη έχουν ακουστεί διάφορα για την Ms.Marvel.

Διαβάζουμε στο e-radio:

Είναι αλήθεια πως η επικράτεια των υπερηρώων της Marvel φιλοξενεί όλων των λογιών τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας, φυλής και χρώματος.
Κάτι στο οποίο χάνει το κινηματογραφικό της σύμπαν, γεγονός που έρχεται να αντισταθμίσει η περίληψη της Ms Marvel στη μεγάλη οθόνη.
Κάτι που θα την κάνει τον πρώτο ποτέ μουσουλμάνο υπερήρωα της Marvel που θα πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά. Η Ms Marvel, κατά φανταστικό κόσμο Kamala Khan, ντεμπούταρε το 2014 ως μια έφηβη Αμερικανή μουσουλμανικής καταγωγής από το Νιου Τζέρσεϊ που ανακαλύπτει πως μπορεί να αλλάζει μορφές.

Η Kamala υιοθέτησε μάλιστα το Ms Marvel αντλώντας έμπνευση από το είδωλό της Carol Danvers, η οποία έγινε η Captain Marvel. Την οποία κάνει τώρα η Marvel ταινία, με την Brie Larson στον ρόλο της σούπερ ηρωίδας…

Μιλώντας στο BBC για τη Ms Marvel, το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, είπε: «Η Ms Marvel, που είναι άλλος ένας χαρακτήρας των κόμικ, η μουσουλμάνα ηρωίδα που εμπνεύστηκε από την Captain Marvel, είναι σίγουρα μέσα στα σχέδιά μας. Έχουμε σχέδια γι’ αυτή, μόλις παρουσιάσουμε την Captain Marvel στον κόσμο».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Σχετικά άρθρα:

loading...