• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η πανέμορφη Ρωσίδα πρωταθλήτρια που έγινε μάρτυρας «σκοτεινής πρότασης»

Η πανέμορφη Ρωσίδα πρωταθλήτρια που έγινε μάρτυρας «σκοτεινής πρότασης»

Η «μάστιγα» που φτάνει στα πιο υψηλά επίπεδα…

Η εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος, το λεγόμενο trafficking φαίνεται πως λειτουργεί και στα υψηλά σκαλοπάτια!

Σε αυτό το επίπεδο οι διεθνείς «έμποροι» έχουν πιο ευγενές ή μυστικοπαθές προσωπείο και προσφέρουν πολλά λεφτά στην γυναίκα, την οποία θέλουν να… αξιοποιήσουν!

Η Ντάρια Κλίσινα, η πανέμορφη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι της προσέφεραν 2 εκατ. δολάρια το χρόνο για να γίνει συνοδός πολυτελείας στις ΗΠΑ και ό,τι… προκύψει.

Η 29χρονη Κλίσινα, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο το 2017, κατήγγειλε μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα πως το μήνυμα της από άγνωστο αποστολέα από τις ΗΠΑ με direct message.

«Μου έγραψε ένα DM στο Instagram. Επειδή δεν συνηθίζω να βρίζω κανέναν του απάντησα απλά ότι “συγγνώμη δεν ενδιαφέρομαι γι’ αυτή την προσφορά», πρόσθεσε η 29χρονη αθλήτρια.

Στην ίδια συνέντευξη η Ρωσίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε και σε μία αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει στην αρχή της καριέρας της, δείχνοντας μετανιωμένη!

«Μου αρέσει το σώμα μου, δεν ντρέπομαι για τίποτα αλλά αυτή η φωτογράφιση ήταν too much για μένα» προσθέτοντας ότι ένιωσε άβολα όταν την προέτρεψαν να αφαιρέσει ορισμένα από τα ρούχα της.

Σημειώνεται πως ήταν η Κλίσινα ήταν η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια στην οποία είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υπό «ουδέτερη» σημαία.

Αυτό γιατί η IAAF είχε επιβάλλει απαγόρευση στους Ρώσους αθλητές μετά την αποκάλυψη του 2015 για συστηματικό ντόπινγκ με κρατική βοήθεια.

Πολλοί Ρώσοι τότε είχαν κατηγορήσει την Κλίσινα για προδοσία και έλλειψη αλληλεγγύης προς τους συναθλητές της.