• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η οργή «γιγαντώνεται» – Σε τεράστιο κίνδυνο τα παιδιά μας (ΦΩΤΟ)

Η οργή «γιγαντώνεται» – Σε τεράστιο κίνδυνο τα παιδιά μας (ΦΩΤΟ)

Η είδηση κυκλοφορεί στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης και την εντοπίσαμε και στην έγκυρη εφημερίδα της Γαλλίας «Le Figaro».

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Στο Άμστερνταμ, ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται πως ανήκει στο «Απελευθερωτικό Μέτωπο Παιδιών» ζητά την ένταξη των παιδεραστών στην LGBTQ+ κοινότητα.

Η αστυνομία κατάσχεσε τα φυλλάδια, αλλά δεν σταμάτησε το συγκεκριμένο άτομο.

Το περιστατικό συνέβη στο Vondelpark, ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της πόλης, αναφέρει η ολλανδική NL Times, την οποία επικαλείται η γαλλική εφημερίδα (ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Λόγω των ισχυρών αντιδράσεων, τα φυλλάδια κατασχέθηκαν, ωστόσο το άτομο δεν συνελήφθη και αργότερα ήταν σε θέση να ανακτήσει το… «ενημερωτικό» του υλικό.

Ο λογαριασμός @pedopride2019, απαγορεύτηκε αλλά στο Twitter έχει διαδοθεί στο ευρύ διαδικτυακό κοινό το hashtag #PedoPride.

Οι παρελάσεις ομοφυλόφιλων λοιπόν ανοίγουν τον «ασκό του Αιόλου» σε σκοτεινές και υποχθόνιες «ορέξεις».

Τι θα γίνει αν υπάρξουν ανάλογες κινήσεις στην Ελλάδα; Είναι πράγματι μόνο ένα το άτομο πίσω από αυτή την κίνηση ή υπάρχουν και άλλοι πίσω του; Ακόμα αυτό δεν είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε…

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο λογαριασμός @pedopride2019 έγραψε ότι οι «νηπιόφιλοι» (έλκονται ακόμα και από βρέφη), οι παιδεραστές και οι «εφηβιόφιλοι» θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι στην Κοινότητα των LGBTQ+.

Τα σχόλια δικά σας:

telegraaf.nl

ΦΩΤΟ pexels