Η Google άφησε απροστάτευτη, την ανθρωπότητα: Δεν φαντάζεστε τι έγινε (Δορυφορικοί Χάρτες)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Θα μπορούσε να είναι αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η Google, έχει θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια πολλών ανθρώπων (θα δείτε αναλυτικά τι ακριβώς έχει γίνει). Το Βέλγιο λοιπόν, πήρε την απόφαση να μηνύσει την γνωστή σε όλους μας Google, για τον πλέον απίστευτο λόγο.

H Google, έχει αφήσει ανοιχτούς για το κοινό, δορυφορικούς χάρτες οι οποίοι δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια τις στρατιωτικές βάσεις της χώρας. Ενώ λοιπόν η βελγική κυβέρνηση έχει ζητήσει πολλές φορές από την εταιρία, να… θολώσει αυτές τις εικόνες, ώστε να μην φαίνονται οι βάσεις, η Google δεν έδωσε σημασία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ανάμεσα στις εκτεθειμένες βάσεις, βρίσκονται και αμερικανικές (οι οποίες βρίσκονται στο Βέλγιο), στις οποίες σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το RT, υπάρχουν μέχρι και….πυρηνικά όπλα.

Δείτε τον χάρτη:

Εικόνα από βελγική αεροπορική βάση:

Προσοχή!!!

Οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις, με ένα κλικ μπορούν να δουν που υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις και άλλα νευραλγικά σημεία και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις. Μιλάμε δηλαδή για ένα ακραία καταστροφικό σενάριο.

Φαντάζεστε τι θα γίνει, αν οι τρομοκράτες στοχεύσουν τις αμερικανικές βάσεις, που βρίσκονται στο Βέλγιο, οι οποίες πιθανότατα φιλοξενούν πυρηνικά όπλα;  Το υπουργείο Άμυνας του Βελγίου, φοβάται τα χειρότερα και για αυτό τον λόγο, το προσεχές διάστημα, σχεδιάζει να μηνύσει την Google.

Παρακάτω βλέπετε το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων (βρίσκεται στην καρδιά των Βρυξελλών), το οποίο πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι είναι στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.

Εκτός από το Βέλγιο και η Γαλλία έχει ζητήσει από την Google, να σταματήσει να δείχνει στον κόσμο, τις στρατιωτικές της βάσεις.

Σημείωση

Οι βομβιστές αυτοκτονίας οι οποίοι πραγματοποίησαν επιθέσεις το 2016, είχαν στόχο να ανατινάξουν, βελγικούς πυρηνικούς υποσταθμούς.

Συμπέρασμα

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε, είναι επικίνδυνος. Όταν οι πιο καλά φυλασσόμενες εγκαταστάσεις , βρίσκονται ένα κλικ μακριά από τους τρομοκράτες, τι να περιμένει κανείς.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu