Η ΕΕ βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση η ύποπτη λύση που προτείνει ο Σόρος ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότερο τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζονται να ψάχνουν λύσεις από κοινού στα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τους λαούς τους

αλλά όλο και περισσότερο τα προβλήματα που δημιουργούνται περισσότερο περιπλέκουν την κατάσταση παρά δίνουν τις ποθητές λύσεις.

Προειδοποίηση για το που θα οδηγήσουν αυτά τα προβλήματα απηύθυνε ο Τζόρτζ Σόρος σε ομιλία του, λέγοντας ότι ο κίνδυνος για μια μεγάλη οικονομική κρίση που θα μας χτυπήσει πάλι την πόρτα σε αυτή την ιστορική στιγμή είναι πλέον ορατός. Όπως λέει δεν το επιθυμούν καθόλου κάτι τέτοιο και προτείνει ως λύση για να ξεπεραστεί αυτή η υπαρξιακή κρίση της ΕΕ τι άλλο από μια μορφή διοίκησης ηνωμένων πολιτειών όπως οι ΗΠΑ στην Αμερική. Τα έθνη πλέον να μην αποτελούν εμπόδιο ούτε ταμπού για τους Ευρωπαίους που θα αποτελούν πλέον όλοι μαζί ένα κράτος χωρίς διαφορές και αντιζηλίες.

Μάλιστα βρίσκει την πρόταση του Μακρόν για τα “συμβούλια των πολιτών” πολύ καλή, λέγοντας πως η Ευρώπη με αυτόν τον τρόπο θα αναδημιουργηθεί.

Δείτε επίσης την πρόταση του Μακρόν για τη δημιουργία των συμβουλίων των πολιτών και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του ανά την Ευρώπη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προτάσεις για μια ΕΕ των γκρι πολιτών, που δεν θα έχουν έθνος ούτε ταυτότητα, ώστε να μπορούν να ελεχθούν απόλυτα από τους παγκοσμιοποιητές. Άλλωστε ποιος θα μπορούσε να περιμένει κάποια πρόταση για το καλό των ανθρώπων από τον Τζορτζ Σόρος;

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu