Η Αριστερά καταστρέφει τα πάντα

Η αριστερά δεν είναι απλά μία πολιτική ιδεoλογία. Είναι μικρόβιο. Είναι ιός.

Είναι ασθένεια, που επηρεάζει όλα τα όργανα, τις βάσεις, τις δομές μιας κοινωνίας. Ότι αγγίζει η αριστερά, το καταστρέφει. Εμείς, βέβαια, οι Λιακοπουλικοί, κάτι παραπάνω ξέρουμε για την κολεκτιβική λογική του σκότους. Αλλά ας μην αναφερθούμε σε πράγματα “γραφικά” ή “δύσπεπτα” για το ευρύ κοινό.

Ας δούμε τι λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Prager, Denis Prager, για την αριστερά, όπως τη ζει και την αντιλαμβάνεται αυτός στην Αμερική. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, οι όροι “αριστερός” και “προοδευτικός” ταυτίζονται, οπότε όταν ακούτε τον όρο “προοδευτικός”, να συνοφρυώνεστε.

  1. Πανεπιστήμια. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει και για τη χώρα μας, πως οι αριστεροί προσπαθούν να προωθήσουν όσους περισσότερους φοιτητές μπορούν στην εκπαίδευση; Γιατί ξέρουν πως μέσω της εκπαίδευσης μπορούν να διαβρώσουν το υπάρχων σύστημα. Η επιχειρηματολογία σε οποιοδήποτε ζήτημα με έναν αριστερό δεν έχει νόημα, γιατί αυτό που έχει μάθει να κάνει ο αριστερός είναι να διακόπτει κι όχι να συζητά με βάση τη λογική. Γιατί η ίδια η αριστερά, σαν ιδεολογία, δεν έχει λογική.
  2. Τέχνες. Πόσες φορές δεν έχουμε απηυδήσει με “καλλιτεχνικές” παραστάσεις, που όταν δεν προσβάλουν τα θεία, προσβάλουν τη νοημοσύνη μας;
  3. Λογοτεχνία. Πόσοι συγγραφείς και λογοτέχνες δεν έχουν αφαιρεθεί από την διδασκαλία στα σχολεία, όταν πριν 20 χρόνια αποτελούσαν τη βάση του παιδαγωγικού συστήματος; Υπάρχουν άραγε σήμερα τα αριστεία στα σχολεία ή εξαφανίστηκαν; Σήμερα στα σχολεία είναι πιο σημαντική η ενσωμάτωση των μεταναστών και οι χαρούμενες Παρασκευές, παρά ο Παπαδιαμάντης ή η Πηνελόπη Δέλτα.
  4. Τηλεόραση. Πόσες φορές δεν βλέπετε κάθε μέρα εκπροσώπους LGBTQ κοινότητας αλλά και δημοσιογράφους να εκμαυλίζουν τον εγκέφαλό μας με πράγματα και θέματα που είναι εντελώς άσχετα με την καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς;
  5. Θρησκεία. Ποια είναι η θέση της επίσημης εκκλησίας για τους μετανάστες, τη Μακεδονία και άλλα σοβαρά θέματα;
  6. Ελευθερία του λόγου. Επιτρέπεται μέχρι το σημείο που αρχίζει η ρητορική μίσους. Ρητορική μίσους εναντίων μειονοτήτων, μεταναστών, LGBTQ, ρομά κλπ. Πολύ σωστά αναφέρεται στο βίντεο πως ρητορική μίσους είναι οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με αυτές της αριστεράς. Προσέξτε ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της αριστεράς, κατά τον καθηγητή. Η αριστερά καταστρέφει, δεν δημιουργεί.
  7. Η χρήση του φύλου πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Απλά δεν πρέπει να γίνεται, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το φύλο.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανή τα κοινά χαρακτηριστικά της δικής μας κοινωνίας με αυτά που ο καθηγητής εντοπίζει στην Αμερικανική κοινωνία. Η αριστερά χτυπά και τις δύο κοινωνίες και τις χτυπά με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους. Με τις ίδιες τακτικές. Με τον ίδιο τρόπο. Με το ίδιο σύστημα. Και τις αλλάζει με τη μέθοδο που αργοπεθαίνει ο βάτραχος βράζοντας στο ζουμί του. Αργά και βασανιστικά. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

vakits

photo from video