• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έτσι θα γίνουν τα παγκόσμια γεγονότα: Ο Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τον «λευκό εθνικισμό» – Αποφασισμένη για όλα η Εθνική Δεξιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι θα γίνουν τα παγκόσμια γεγονότα: Ο Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τον «λευκό εθνικισμό» – Αποφασισμένη για όλα η Εθνική Δεξιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως εδώ με την προπαγάνδα του διεθνισμού...
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό:

«Βλέπετε τον λευκό εθνικισμό των λευκών ως αναδυόμενη απειλή για τον πλανήτη», ρώτησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, η δημοσιογράφος του ABC News, Terry Moran.

«Δεν νομίζω», απάντησε ο Τραμπ. «Θεωρώ πως υπάρχει ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αν δείτε αυτό που συνέβη στην Ν.Ζηλανδία, φρονώ πως αυτό είναι η αιτία. Δεν ξέρω αρκετά για αυτό ακόμα, τώρα μαθαίνουν για το πρόσωπο αυτό (σ.σ. τον μακελάρη) και τους ανθρώπους που αναμείχθηκαν στην όλη υπόθεση. Σίγουρα είναι φρικιαστικό αυτό που συνέβη».

Έτσι απάντησε ο Τραμπ σε όσους συγκρίνουν τον εθνικισμό-πατριωτισμό της Εθνικής Δεξιάς -και γενικά των λευκών ανθρώπων-, με τον σοβινισμό της άκρας Εθνικής Αριστεράς (Εθνικοσοσιαλισμός) και της πουριτανικής Άκρας Δεξιάς.

Στόχος να θεωρηθεί πως
το πρόβλημα είναι ο «λευκός Εθνικισμός», όπως τον κατονόμασε η δημοσιογράφος, η αγάπη, δηλαδή, των λευκών κατοίκων της Ευρώπης και της Αμερικής προς το έθνος και τον πολιτισμό τους.

Ο Τραμπ δεν βρίσκεται τυχαία στον Λευκό Οίκο.

Αλλάζει τα δεδομένα, απέναντι στις προηγούμενες διεθνιστικές κυβερνήσεις του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, που προωθούν την πολυπολιτισμική κοινωνία, εις βάρος του πολιτισμού και των παραδόσεων των λευκών ανθρώπων.

Δεν είναι ενδεδειγμένος ο τρόπος, ο ρατσισμός του παρελθόντος, να αντιμετωπιστεί με ρατσισμό.

Ο Τραμπ δεν επιτρέπει την «διάλυση» των ΗΠΑ, μέσω της αθρόας παράνομης μετανάστευσης, με την Εθνική Δεξιά να είναι έτοιμη για όλα, αν δεν τον αφήσουν οι προηγούμενοι να εφαρμόσει την δεξιά πολιτική του ατζέντα.

Τα παγκόσμια γεγονότα δεν θα γίνουν, όπως τα σχεδιάζουν οι παγκοσμιοποιητές, με την «λευκή φυλή» να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, πνιγμένη στις παράνομες «μεταναστευτικές» ροές.

Όπως διαβάσατε, ο Τραμπ, ανακάλεσε την απόφαση του Κογκρέσου, που ακύρωσε την κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» για την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Δήλωσε:

«Η ψήφος του Κογκρέσου που αρνείται την κρίση στα νότια σύνορα είναι ψήφος ενάντια στην πραγματικότητα. Πρόκειται για τεράστια έκτακτη ανάγκη του έθνους, για τεράστια κρίση. Τον περασμένο μήνα πάνω από 76.000 παράνομοι μετανάστες έφτασαν στα σύνορά μας. Πηγαίνουμε για ένα εκατομμύριο παράνομους ξένους να περάσουν τα σύνορά μας. Στον κόσμο δεν αρέσει η λέξη «εισβολή» αλλά περί αυτού πρόκειται. Πρόκειται για εισβολή ναρκωτικών, εγκληματιών, ανθρώπων που δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι.»

Αυτή η καραμέλα πρέπει να «λιώσει». Δεν μπορούν να ονομάζουν «ακροδεξιούς» όσους αντιδρούν στην εισβολή παράνομων μεταναστών στις χώρες του δυτικού κόσμου, επειδή υπάρχουν ορισμένοι «τρελοί», την ιδεοληψία των οποίων, δεν αποκλείεται κάποιοι να χειραγωγούν κατάλληλα, προκειμένου να χρησιμοποιούν περιστατικά όπως της Νέας Ζηλανδίας, για να κατηγορούν τους «λευκούς πατριώτες» στο σύνολό τους.

Διαβάστε ΕΔΩ!

Ο Τραμπ έδωσε την κατάλληλη απάντηση:

ΦΩΤΟ: eurokinissi