Έρχεται η…λίστα Σκρέκα;;; Μοιράζουν ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ για καμπάνια εξοικονόμησης ενέργειας!

Όλη η απόφαση έτσι όπως δημοσιεύτηκε στα...ΚΡΥΦΑ!

Με τακτικές…ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ πορεύεται και στην ενεργειακή κρίση η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιλέγοντας να…”επιβραβεύσει” τα ΜΜΕ για άλλη μία φορά.

Πώς θα το κάνει αυτό; Mε μία νέα “λίστα Πέτσα”, που πλέον μετονομάζεται σε…”λίστα Σκρέκα“, μιας και μιλάμε για θέματα ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, «το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της δράσης “Εξοικονόμηση Ενέργειας”, θα χρηματοδοτηθεί από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του υπουργείου. Στο πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέρχεται στο συνολικό ποσό ύψους επτά εκατομμυρίων τετρακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (7.440.000,00 €)».

Το υπουργείο Περιβάλλοντος «πληροί την προϋπόθεση περί υποχρέωσης τήρησης του ποσοστού συμμετοχής των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης (έντυπα μέσα, ραδιόφωνο, τηλεόραση) στην κατανομή της συνολικής διαφημιστικής δαπάνης, ήτοι τουλάχιστον 30%, η οποία αν δεν τηρηθεί επιβάλλεται στον υπόχρεο φορέα του ευρύτερου δημοσίου τομέα διοικητικό πρόστιμο ισόποσο με τη διαφημιστική δαπάνη που υπολείπεται προς συμπλήρωση του ανωτέρω ποσοστού συμμετοχής».

Κοινώς θα ακουμπήσουν ΞΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και σάιτ) για να μας ενημερώνουν για τα πλεονεκτήματα και τις μεθόδους της εξοικονόμησης ενέργειας.

Ιδού η απόφαση:

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί