• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εμβολιασμένοι από το γυμνάσιο αλλά ανιστόρητοι! Δήλωση για «Νέα Ελλάδα» που κανείς δεν πρόσεξε, vid

Εμβολιασμένοι από το γυμνάσιο αλλά ανιστόρητοι! Δήλωση για «Νέα Ελλάδα» που κανείς δεν πρόσεξε, vid

Από τις Βρυξέλλες και τον πρωθυπουργό, στον ΥΠΕΞ και την Ρωσία…

Αναφερόμενος από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον εμβολιασμό μικρότερων ηλικιών είπε ότι “θα το συζητήσουμε για τα παιδιά από το Γυμνάσιο και άνω, από την ηλικία των 12 και πάνω. Από τη στιγμή που θα εγκριθούν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, αυτό θα δώσει νέα δυναμική στον εμβολιασμό”.

Και ενώ ετοιμάζονται οι εμβολιασμοί της νέας εποχής στην υγεία, από μικρή ηλικία, φαίνεται πως ετοιμάζεται και η νέα ιστορία, καθώς έγινε λόγος για «Νέα Ελλάδα», σε μία δήλωση που έγινε στην Ρωσία από τον ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.

Συγκεκριμένα, τον σημαντικό ρόλο της Ρωσίας στην δημιουργία του νέο-ελληνικού κράτους, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών κατά τον χαιρετισμό του σε συνάντηση με εκπροσώπους των ομογενειακών κοινοτήτων στο Γκελεντζίκ της Ρωσίας, όπου βρέθηκε σήμερα, πόλη στα παράλια του βορείου Ευξείνου Πόντου με μακραίωνη ελληνική παρουσία.

Ο κ. Δένδιας κάλεσε τις ομογενειακές κοινότητες να αποτελέσουν «την γέφυρα μεταξύ της Ρωσίας και της νέας Ελλάδας, που μπαίνει στον τρίτο αιώνα της ζωής της».

Γιατί δηλαδή ο υπουργός Εξωτερικών έκανε ξεχωριστή αναφορά για «Νέα Ελλάδα»; Μία δεν είναι η Ελλάδα, η οποία απελευθερώθηκε από την οθωμανική κατοχή και απλά έχουν περάσει 200 χρόνια από την Επανάσταση και την δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους;;;

Όλος ο κόσμος γνωρίζει την Ελλάδα με τις χιλιετίες ιστορίας και καμία «Νέα Ελλάδα»! Γιατί ο υπουργός Εξωτερικών θεώρησε πως πρέπει να δώσει βάρος στην νέο-ελληνική «έκδοση» του κράτους και όχι στην μακραίωνη ιστορία των Ελλήνων, η οποία δίνει βάθος στα πλαίσια της πολιτιστικής διπλωματίας;;;

Εκτός και αν ο υπουργός ασπάζεται αβάσιμα θεωρήματα περί μη σύνδεσης του σημερινού Ελληνισμού με τον προγενέστερο…